31 augusti

Ibland funderar jag på hur livet skulle varit om inte allt blev som det blev
Hur livet skulle varit om jag inte sa de tre små men ändå stora orden
Hur livet skulle varit om jag inte hade tagit den chansen
Hur livet skulle varit om jag vågat säga ifrån
Hur livet skulle varit om jag inte betedde mig på det sättet
Hur livet skulle varit om jag gjort på ett annat vis
Hur livet skulle varit om jag tog till vara på det jag hade
Hur livet skulle varit om jag inte gjorde som jag gjorde
Hur livet skulle varit om jag inte var stressad just då
Hur livet skulle varit om jag hade tänkt om en extra gång
Hur livet skulle varit om jag inte hade sagt det jag sa
Hur livet skulle varit om jag verkligen stannat upp och tänkt om


Jag kan fundera hur länge som hellst, men det livet är förbi, nu lever jag någon annanstans. Jag är inte samma människa med samma funderingar som förut. Jag kanske är djupare och tänker långsiktigare, både plus och minus. Men någonstans känns det så mycket bättre, lite tommare. Men lite bättre. Jag vågade ta mig ur något dåligt som egentligen var bra. Okej, lite mycket för er. Jag pratar i gåtor men det spelar ingen roll.


Livet är underbart just nu, det är det verkligen! Det finns en lite tom del inom mig, och det är min älskade mormor som inte finns med oss här nere längre. Men jag vet att Hon har det bra, och jag vet att vi ses en dag igen,

21 augusti



Du är allt i min värld, hjärtegubben

18 augusti



Här har vi en liten Nixon på 10månader

10 augusti





Jag är inte världens bästa människa, det kommer jag aldrig bli heller. Jag står på mina egna ben och jag står för det jag gör/säger. Jag är inte perfekt, inte du heller.

Jag var riktigt nervös innan uppkörningen idag, men när jag satte mig i bilen kände jag mig ändå rätt lugn. Killen jag körde upp med pratade lungt och ja, det gick faktiskt riktigt bra. Kan inte riktigt förstå ännu att jag klarat det. Men det kändes förjävla skönt att sitta i bilen helt ensam och köra. Awesome!

Imorgon ska jag ringa till rönkten så jag förhoppningsvis får en tid dit snarast, min hand går inte att använda utan att det gör ont. Nu gör det inte bara ont i lillfingret, utan i hela handen när jag använder den. Får se vad som händer.  Och nej, det är inte så lätt att vara positiv när ryggen håller på att krascha totalt och det är värk konstant hela tiden någonstans.

Mitt rum ser fortfarande likadant ut. Imorgon måste jag ta mig tid till att rensa ut lådorna, och börja packa ner saker i kartonger.

Älskade Mormor, jag kan inte förstå att om 5dagar har det gått hela 19månader sedan du lämnade oss. Jag kan inte förstå, det kommer jag nog aldrig göra. Jag vill inte förstå att du är borta. Jag kan inte förstå att du aldrig kommer vara här nere på jorden bland oss igen. Jag kommer aldrig kunna förstå ordet aldrig och alltid. Jag vet att vi kommer ses igen, älskade du. Jag vet det! Jag saknar dig, mitt hjärta. Jag saknar dig så det gör ont. Det gör ont i kropp och själ. Jag önskar jag fick vara med dig. Jag älskar dig! För alltid

10 augusti: För jag har fått köörkort!!



Så jävla underbart och så jävla skönt! :D

4 augusti

Igår natt drömde jag en dröm, i drömmen trodde jag att allt det jag drömde var sant. När jag vaknade upp på min egna kudde i min egna säng, förstod jag att drömmen jag drömde bara var en dröm. Jag önskar så att det var mer än bara en dröm. Det kommer det aldrig bli, den drömmen kommer alltid bara vara en dröm.

RSS 2.0