2011.03.29

Helt underbart vad jäkla glad man blir när solen lyser!!

Känner en lycka, lite ångest och en aning hopp
Allting händer av en anledning
Livet är lite bra ibland

15. En person jag vill byta liv med för en dag – och varför


(Så jävla snygg, åååh!!)

För en dag skulle jag vilja byta liv med en man. Jag skulle vilja veta hur de känns att vara man och hur tusan dom tänker. Kvinnor tänker ju inte heller alltid så himla bra, men om inte vi tänker bra. Hur tänker inte en man då? Haha nä nu gick de över. Men jag skulle vilja veta hur det är att vara man!

2011.03.27



Blir lite små galen när jag inte får in mina bilder från teleefonen till min dator, vet inte hur jag ska göra så att det funkar? Inte så kul..

Det blev en tvådagars, därför har jag inte skrivit något överhuvudtaget i helgen, både fredag och lördag var lite galna, fast tror faktiskt fredagen var snäppet värre och snäppet roligare. Men jag hade två kanon kvällar, det hade jag! Och med riktigt fina människor, det kan nog inte bli bättre än så! Mår inte så ruskigt dåligt heller, så himla skönt. Har dock en aning ångest, men antar att det är sånt man får leva med. Behövde en helg som denna och tack för två toppeen kvällar!! :)

Har hängt lite tvätt och städat mitt rum nu, vet inte vart jag fick den energin ifrån. Men nu ser det lite bättre ut härinne i alla fall, hade dock velat möblera om men det får bli ett senare bekymmer. Tiden går fort när man har roligt, nu ska kika på lite studentklänningar och sånt kul!

Puss och kram

2011.03.25




(mina söta vänner från tidigare kvällar)


Ibland hjälper det inte ens med att man försöker..

Imorse hann jag bara komma hem så racade jag iväg med min lillebror till skolan, som efter 10minuter ringde och ville ha skjuts igen. Snäll som jag är sätter jag mig så klart i bilen och åker tillbaks för att hämtar honom och hans kompisar. Jag och min älskade hund har varit ute på en prommis och jag har hämtat ut ett helt onödigt paket. But what to do..

Just nu sitter jag i köket och lyssnar bra party music, inte för att jag inte är taggad för ikväll, men lite extra gör väll ingeet! Känner på mig att det kommer bli riktigt roligt, men som sagt: inga förväntningar = ingen besvikelse!!

Ska hämta en söt kompix från tåget om någon timme och efter det ska vi sätta oss ner och äta thaimat.. Så jävla gott! En vila hade jag behövt också, denna vecka har gett mig så sjuka sovtimmar så jag förstår själv inte att jag klarat mig igenom den. Inte för att det inte funkat, för de har de jöö

Ska pussas med min dogge nu, vi ses i dimman ikväll! Seeya

The Botten Is Nåd

Hon e 5 i 11, telefonen den ringer, försöker återfå minnet,
Vill här ifrån, och försvinner
ut i en bakfylla blandad med ångest
jag säger samma sak för 6002:e gången
Jag ska aldrig mer göra så jag känner såhär
Det kvittar vilken fest de är och hur många jag känner där
Jag svär om jag bara kan klara idag
så ska jag ta mig i kragen och vara så glad

För the botten is nådd
Hur långt kan man gå?
Hur lågt kan man sjunka?
Hur kasst kan man ?
Kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän
Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

Deppig som jag är börjar jag tänka på annat
som gör mig ännu ännu ledsnare och jag är nästan förbannad
men det som inte dödar mig blir jag ju starkare av
det är dags stirra upp skiten och göra smartare val
så knasst man kan vara, ja man smäller av
och de är knappt att man klarar sånna sämre dar
innan det går för långt, nu är jag desperat
jag vill ju se till att göra nåt bättre av
denna korta tid som vi har här på denna planeten
kan man inte gå runt och skapa sina egna helveten
(Raahhh) äntligen så börjar ångesten släppa
och den bästa medicinen för mig är sånger som denna

2011.03.23



Igår blev det inget jobb, inget jag mår speciellt bra för. Förlorade pengar, men vad ska man göra om man är sjuk. Tror inte någon uppskattar en förkyld jäkel på jobbet, snuva, nysningar och hela köret. Ruskigt jobbigt att vara sjuk, det gillas inte! Har en fet träningsvärk i både rumpa och ben, skönt kan man tycka! Men inte roligt att försöka ta sig framåt

Idag ska jag till skolan och lyssna på lite redovisningar, och har en jäkla arbete inom nkB att göra också. Kanske att jag gör klart det i skolan idag. Eller inte kanske, måste få klart det. Längtar efter min studentmössa, vill ha den nu ju! Blev några få timmars sömn inatt endast och just nu önskar jag att jag kunde sova. Måste ha vart den friska luften och den strålande solen som gör att jag inte lyckas somna om ;)

Ska göra lite nytta och sen fara till skolan å göra mitt arbete

Seeya!

14. En bild på mig själv för ett år sen



Denna bild är tagen på mig för precis ett år sedan.
Hittade dock ingen annan, så det fck bli den här

13. Mitt drömbröllop.

Det är såhär att jag vill faktiskt inte gifta mig. Okej med en förlovning, men det kanske är onödigt ifall man inte vill gifta sig. Och det vill jag ju inte. Varför? Jo, jag anser att giftemål förstör förhållandet. Jag anser att man känner sig mer fastbunden, att man är begränsad till vad man får göra, vara med osv osv. Alla tycker såklart olika, men såhär känner jag. Så nej, jag har inget drömbröllop. Sen om jag ändrar åsikt i framtiden är en annan sak, men just nu känner jag såhär

12. En bild på ett ställe jag vart på.



Det här stället spenderade jag halva januarimånad och nästan hela februarimånad.
Jag längtar tillbaks dit så jag finner tamigtusan inga ord, vilken tur att vi bokat
en till resa dit redan! I alla fall, det här huset bodde vi i. Helt underbaart

2011.03.20

Helluu! Jag har kommit på varför jag är så sinnessjukt trött, just jag har ju börjat äta min allergitabletter! That's why! Haha igår hade vi en papegoja i bilen, han pratade som fan men kanske tur de för alla höll sig vakna då ;) Har inte hängt med i tiden riktigt idag, jag drömde att klockan var med än den egentligen var. Så det var nog där jag slutade hänga med. Klockan är inte ens 22 och jag håller på att slockna. Jag ska bädda ner mig nu för jag orkar nog inte hålla mina ögon öppna mer, imorgon ska jag försöka få in bilder på daotrn. Godnatt

2011.03.19

Hemma efter en skönt och mysig kväll! :) Vi kom fram rätt sent så vi hann inte göra så mycket, men de var mysigt ändå. Är hemma sen en stund tillbaks och just nu funderar jag på om jag kanske borde sova, är dock inte trött alls. Kanske tittar bb avsnittet som jag missade idag, och ja. Jag var helt emot bb innan, för det är ett så tragiskt och patetiskt program. Men när jag väl tittade ett endaste litet avsnitt, så gick de inte att missa nästa avsnitt. Så lite ändrad åsikt där, fast tycker fortfarande att det är ett jävla skit program! Godnatt från min sida

2011.03.18

Idag har det varit fullfart, jag är ju ledig idag och på alla torsdagar och fredagar ända tills praktiken börjar, inte så länge kvar men ändå. Jag och nisse var ute på en långis idag, kallt som fan med bara vindkläder! Men vi hade roligt ändå juu. Jag har varit förbi hos min farbror och hämtat lite grejer, hälsat på mor på jobbet och strax ska jag på apoteket. Idag har jag och empoo hittat på lite bus, så senare idag ska vi på äventyr! Skojsigt!

Nu måste jag åka iväg igen, annars hamnar jag efter i tiden ;-) hehe

Ska bara tillägga att jag avskyr datumet 18:onde..

11. Någonting jag oroar mig för



Det finns massvis med saker jag oroar mig för

Det jag oroar mig mest för just nu är att jag helt plötsligt ska sluta andas, när jag sover eller när ingen är i närheten och att jag inte får tag på någon då. Igår när jag skulle lägga mig hade jag jätte tungt att andas, det har hänt förut så jag visste vad som hände, jag tog i mig lite tabletter som har "rensat" så jag börjat andas som vanligt igen, igår gjorde det inte de. Det gick över lite grann, men inte helt. När jag skulle lägga mig och sova var jag såå rädd att jag inte skulle slå upp ögonen igen

Just nu är jag rädd för att helt plötsligt inte få luft längre, att hjärnan blir helt tjock och lungorna drar in mer syre än jag andas ut..

Underbara dag!




Idag är det en helt underbar morgon, nog för att det blåser men solen kikar fram ändå. Åh  man blir så himla lycklig :) Idag är det inte speciellt mycket som står på mitt schema, vi ska till skolan för att se en endaste liten film och efter det slutar vi, och imorgon är vi lediga. Härligt! Juste, idag ju. Idag står det även jobb på schemat, det blir nog toppen. Hoppas det är nå bra material vi ringer på, annars blir det lite långtråkigt. Fast min roliga kompis jobbar idag, så går nog bra ändå!

Igår kände jag mig riktigt duktig, när man inte sköter skolan så måste man ta igen det man missat. Och det var just de jag gjorde igår, jag gjorde klart tre uppgifter med totalt 12sidor tillsammans. Ruskigt jobbigt, men jag gjorde de! Har lite kvar att göra, men det får jag faktiskt göra senare idag och så har jag morgondagen på mig också.

Nu tickar klockan iväg alldeles för fort, dags att göra sig i ordning!
Ha en bra dag alla, för de ska jag!

2011.03.16

Felicia om 2011.03.16:
-Vad gjorde du i svappis? :) hoppas du haft en bra dag!


Svar:
Vi åkte dit mest för att vi inte hade något annat att göra! :) haha. Tack så mycket! Hoppas din dag varit bra och ha en fortsatt trevlig kväll!

2011.03.16



Haha, hittade precis denna super gamla bild på min dator. Har aldrig sett den, så de var lite kul, haha!

Har just kommit hem efter lite äventyr, vi var en sväng till svappis och kände att hela byn svände med oss. Typ, haha eller inte. Men det var en mysig kväll, och nu ska jag krypa ner under ett varmt och skönt täcke! Natti!

2011.03.15





Ett gäng snygga tjejor från i fredags (mästerfotografen Amanda)

2011.03.13

Jag ska fan aldrig i mitt liv kolla skräckfilm igen!! Vi såg en film som de hade gett medel till en man som de ville ha död på. Och med det där medlet så kunde mannen inte röra på sig även fast han levde. Och läkarna konstaderade att han vad död. Men när de väl började skära i han på bordet så slog han upp ögonen och var levande. Och ja, åter till det där medlet. Som jag inatt drömde om att min äldre bror hade fått i sig och drömde om allt som hände i filmen hände min familj, alltså helt sjuukt! I slutet av drömmen så fick jag även se min äldre brors begravningsställe, där de lagt upp en stor bild på honom medans han vad död.

Sa jag förresten att jag hatar skräckfilmer?!!

10. En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Får fortfarande inte över mina bilder så det blir ingen bild på vad jag hade på mig idag. Jag väljer även själv hur jag vill beskriva vad jag haft på mig, så den anonymajäveln som sade till senast kan hålla käften denna gång. Min blogg, jag skriver som jag vill. OKEJ!?

Idag hade jag på mig:

-Underkläder, lindex
-Leggings, svarta från lindex
-Linne, grått från jc
-Linne, svart från mera mode
-Sockar, vita
-Yllesockar, mamsen som stickat
-Ringar, min guldring från mommo & två silverringar, thailand
-Örhängen
-Armband, guldaffären (vad den nu heter)

De var nog allt, hehe

Det är hit vi kommer när vi springer för långt

Har just kommit hem efter en helmysig kväll! Vi var ett gäng som tittade film och ja, skräckfilmer är inte riktigt min grej. Och det var just de som alla andra ville se. Jag låg mest gömd bakom kudden hela tiden.. Hann även köra ett gäng fyllisar åde med. Ska alldeles strax lägga mig under täcket, får se om jag vågar somna efter dessa skräckfilmer. Fyfan, inga höjdare. Haaaatar skräck!

Måste se till att inte sova allt för länge idag, har en hel del att-göra-saker innan skolan börjar igen. Hoff, bara kämpa på. Lättare sagt än gjort... Men det är bara fyra veckor till vi går ut på praktik, och när vi kommer tillbaks är de inte många veckor kvar av skolan. Typ två bara.. Ohja, det stämmer. Kan knappt tro de själv.

Det är inte likt mig att vara vaken såhär länge, helt galet. Nä, nu måste jag sova!

natti

ps: hatar sprängningarna i gruvan

We're all rockers

Oojoj! Vilken sjukt jävla bra kväll igår alltså, helt otroligt! Meer av såådana, taaack!!

Idagrå, vaknade upp och tog mig hem. Gjorde mig i ordning och följde med mor, far och lillebror å handlade. Mys! Tagit de lugnt heeela dagen, och orkar inte göra ett skit. Imorgon är det jobbdags igen, måne tro hur det går. Hoff, inte bra de här alltså... blä! Juste, inga bilder kan jag ladda upp förrutom de gamla. Så fort jag lägger in telefonkabeln i datorn så slår datan av, helt sjukt! Yeep, ikväll ska jag se mello och mysa på, hejrå!

Idiot, väx upp för fan!

Ready for a great day!

Fick en akuttid till tandis idag, så ska börja knata dit på ungefär en timme. Slog sönder min tand igår när en ärthjärna hade parkerat sin bil m. släp så man inte såg ifall de kom nå andra bilar, vilket resulterade med en tvärnit för min del och en halv tand i käften

Såg just om jättevågen som tagit över Tokyo, helt sjukt. Det går inte att föreställa sig, helt otroligt. Man blir helt chockad. Jorden kommer nog tamigtusan gå under, så är de bara!

Ikväll är de utgång som gäller, ses då!

Bara le och säg att du är lycklig

Inlägget borttaget

Stå för det du tycker, säger och gör eller håll käften

Se åt mitt håll någongång

Nisse har blivit en jäkel på att käka godis alltså, helt gaalen! Yeep, för en stund sen var vi och hämtade ut en fet väska som skulle få plats i min bil, och yeep den fick plats. Måste flytta ut däcken till källaren, de tar alldeles för stor plats alltså. Vi har även vart å handlat så jag kan laga lite mat till min käraste family. Strax ska jag möta upp ett par söta tjejer, kul åde! Igår åkte jag även på jordens utskällning på jobbet, sista samtalet och mannen var helt jävla fukced up! Jag hann inte säga ett endaste ord, eller jo.. typ hej hann jag säga, sen började han skrika på mig. Kändes som att han sa alla ord han kunde för att förnedra mig, blä. Kände mig helt knäckt efteråt, trodde jag skulle börja grina. Och jag ska säga er, jag har aldrig varit med om något liknande. Och jag hoppas jag aldrig kommer vara med om de igen, eller att nån annan är med om de, ja fyfan. Värsta samtalet i mitt liv, typ. Och jag som är så jävla känslig tar ju åt mig, de är ju inte heller bra. Fattar inte hur folk kan säga vad fan som hellst i telefon, det är helt jävla sjukt. Ja fyfan, de var inge roligt alls.

Nä nu ska jag se om jag har varmvatten i kran så jag kan duscha, empo sa att det inte finns varmvatten i hela stan? Knasigt. Funderar på att lägga lite ljusa slingor i håret, har köpt slingmedeel åde, men yeep. Jag funderar bara än så länge

En känsla

Jag håller just på att gå igenom bilder från Thairesan, och vet ni vilken fet ångest jag får över att inte vara där just nu!? Vill bara tillbaks, nu! Längtar så himla mycket tills vi åker dit igen, ååh! Ta mig tillbaaka... Det är så himla kul att vara där, det går inte att beskriva allt som man upplever. Önskar jag kunna lägga mina ord på papper med en penna, men det går inte. Det är bilderna som gör att jag återigen upplever känslan jag kände då, och en känsla jag vill känna nu. Vill så himla gärna åka dit nu, åh vad jag önskar att det gick!

...

Jag tycker de är viktigt att säga vad man tycker och tänker, men i vissa lägen bör man inte göra de. En liten, liten sak kan förstöra så himla mycket. Därför tänker jag vara tyst i denna situation, jag tänker inte öppna munnen för jag vet vad som händer. Jag är rädd för de, för en reaktion som jag vet kommer om jag säger något. En reaktion som inte är så bra, och inte riktigt rätt. Men ändå en reaktion

2011.03.07



Dagen började med en fet lång promenad med min favorit. Åh, det var så himla härligt att promenera idag, så varmt å skönt! Dagen fortsatte med en massa läxor och bokläsning, den måste läsas ut så lika att göra bort de så snabbt som möjligt. Snart är det dags för jobb, ska göra mig i ordning, klä på mig osv och fara iväg

Nyss när jag skulle måla naglarna, så satt korken som själva penseln är i sten hårt!! Alltså helt sjukt, så jag tog till med våld och råkade såklart slinta med ena fingret där jag har den enda långa nageln typ på alla tio fingrar. Såklart körde jag in den nageln i det motsvarande fingret, fett ont! Fett, fett ont jävla satan typ

Fult att svära, men ibland kommer de några svordomar! Yesyo, ska göra mig i ordning nuuu så jag hinner. Juste ska ju på stan innan å köpa skosnören också, åh jaja. Hejrå

9. Bild på mig och min bästa vän.


2011.03.06

Anonym om 2011.03.05:
-har du köpt en egen bil? :)


Svar:
Yesyo, som du kanske läste har jag köpt mig en röd liten pärla! :) hihi

2011.03.06

Nu har jag varit och öst på gymmet, inte så trevligt med andra ord. Varför har just mina knän gått sönder? Varför har just min rygg pajat? Jävla skit.

Tänkte hoppa i duschen och sen käka lite, min pärla är utlånad just nu. Min bror behövde en bil till jobbet och han ville ha min, han tycker nog att den är fin ;) Hehe. Får tigga skjuts av min kollega istället. Ska försöka börja med lite skolarbeten också, känner mig inte så taggad på det. Men det gör man väll aldrig ändå.

Idag är det jobb som gäller, yeye

Dont tell me later

Jag borde inte bli så himla förvånad egentligen över hur du gör. Men ändå blir jag det, jag blir så himla besviken fast jag inte vill. Skitsnack och strunt vill jag inte ha, så är det. Du vet mycket väl vad jag tycker om allt. Sen är resten upp till dig, fortsätter du som du gör, så byyyebye. Barasåduvet!

2011.03.05

Igår satte jag mig på tåget påväg till boden, där skulle en bil hämtas. En liten röd pärla.

Efter vägen hämtade jag upp en góvän från som hade varit i gällivare. Nå, vi hämtade bilen så fort vi kom fram, letade efter ett matställe (tog typ 30min), letade en parkeringsplats, letade ett par skor osvosv. Sist skulle vi så klart tanka också, måste ju mata bilen med något. Vi hittade flera obemannade stationer, men vi ville ha en bemannad. Vilken tur att någon hade en gps-tant i bilen som kunde guida oss, haha! Efter de for vi till luleeeå och hade en skitrolig kväll!

Idag har jag hunnit med att lura oss båda att pierca oss, ätit lite mat har vi också gjort och bara myst på. Sen satte vi oss i bilen för att ååka hemåt! När jag kom hem hade jag en suuper överraskning. Min fina telefon har kommit,love is in the air!! Tack så himla, himla mycket! ♥

Ikväll ska jag ta det himla lungt, kommer nog somna som en stock efter dessa två allt för roliga dagar! Och eeefter att ha kört efter en allt för lång väg hemåt, idag hade vi nästan två dödsögonblick. Inte så roligt, haha.

Juste, det blev en helt gratis tågresa för oss! Eftersom att tågbiljetterna var slutsålda kunde inte vi boka någon biljett ju, men vi steg på tåget ändå. Och när tågdirektörn kom fram till oss och frågade efter våra biljetter, och vi inte hade någon. Sa han att vi fick åkaaa gratis, bra va!

Seeya!

2011.03.04

Anonym om 2011.03.04:
-vem åker du med ihöööst?:)


Svar: I höst tänkte vi dra ihop ett gäng och åka, de som vill följa får väl följa ;) hehe

Och juuste nu har vi bokat eeen thailandsreeesa igen!! woooh ;)


Yeeep, trodde inte det skulle gå såhär fort, vi har bara varit hemma 2veckor, och nu har vi bokat resa igen! Åh, så roligt de skaa bli :) Vi åker en månad då med åde. SKÖJ!

2011.03.04



Ni kan nog inte föreställa er hur trött jag är, är fortfarande i nattmössan. Men om ni bara visste hur underbart de var att inte vakna upp med huvudvärk idag, helt otroligt! Länge sedan jag inte hade huvudvärk på morgonen och det är såå skönt

Har pluggat, pluggat och pluggat. Såhär gör jag alltid, att jag inte lär mig. Dock kommer jag nog aldrig göra de, så sak samma. Ska göra mitt äckliga prov l 8.00 och sen ska jag åka hem, ja men typ

En del att göra idag, ska försöka klämma in en stöd vila tänkte jag. Kan behövas med tanke på att jag steg upp ur sängen kl 03.30, jippi!
Förresten så är vi igång med att titta resor till Thailand igen, vi planerar en tripp till hösten som förhoppningsvis blir av, och även min family & jag en tripp till januari :)

Hoppas ni sovit gott, har en bra helg och en härligt lov!

8. En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Den var faktiskt svår, skit svår.

En dålig vana jag har är att efter att jag letar kläder i min garderob, glömmer jag vart de har sin plats så de brukar oftast bli kvar på golvet.

En annan dålig vana jag har är att jag måste skölja ur glaset ett visst antal gånger innan jag kan dricka ur de.

En till dålig vana jag har är att jag alltid vill ha kallt i mitt rum. Mitt rum är som ett kylskåp, inte för att jag gnäller. Tvärtom

Säkert fler, men kommer ej på nå

Under ytan

VARNING, idag är jag gnällig!
Jag är skit less på skolan! Tänker fan inte sätta mig i skolbänken igen försn om typ 30år, eller aldrig igen. Finns inte ord för hur less jag är alltså.. Skit skola!!

Min läkare sa till mig idag att jag har schlatter i båda mina knän, jaha tänkte jag. KUL! Mina provsvar visade på något, jaha tänkte jag igen. KUL! Avskyr sprutor, men nålen skulle in i mig igen för ännu mer prover. Uuuunderbart... Min huvudvärk jag gått med konstant i 1,5v beror på min rygg/nacke som är åt helvete. KUL! Idag känner jag att livet suger, det är fan inte underbart. Jag känner att jag hade kunnat dra täcket över huvet och ligga där tills något börjar gå som jag vill

7. Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Pengar är ju faktiskt rätt viktigt, med tanke på att utan pengar kan man inte riktigt leva.

Så, med en mille.. Vad hade jag gjort?

-Jag hade till att börja med så klart dragit iväg till Thailand igen,
jag hade bokat första bästa flyg och tagit med min family.

-Jag hade köpt mig en bil, en snygg Audi.. Är typ sämst på bilar, men
en svart snygg bil så klart, muums!

-Jag hade fixat mig en lägenhet och gjort det fint

-Jag hade köpt massvis med kläder och skor

Och så klart lagt in en hel del på sparkontot

2011.03.02

Vad händer?

I måndags gick vi på studiebesök i kyrkan, haha. Lite små roligt, vi lärde oss att vara kyrkohedar? eller vad tusan vi var för något. Versläsare fick jag och en till vara. Haha, lite roligt. Imorgon ska vi på studiebesök till krematioriet, dit ska inte jag. Dit klarar jag inte av att gå...

Jag är riktigt trött ska jag säga er, på torsdag ska jag till läkaren för att titta upp vad som är fel på mina knän och då hoppas jag även han vet vad som är fel i mitt huvud. Det kan inte vara mänskligt att gå runt med en extrem huvudvärk hela tiden som aldrig vill gå över.

Juuste, idag (igår) går (gick) vi in i mars-månad. Känns lite wierd, bara tre månader kvar till studenteen!
Nä nu ska jag lägga min ner i sängen, längtar tills jag kommer in i min djupsömn.

Haha, ibland är det så roligt att skratta åt människor som aldrig har sitt huvud med sig, hur korkad man kan vara och hur lite man tänker efter, heehe.

Älskar att soova, heehe!

6. Typ av killar jag faller för.

Avskyr denna typen av frågor.
Jag faller för killar som har

-en fin personlighet
-är söt
-har ett varmt hjärta
-ögon man kan drunkna i

Sen finns det ju fler saker, men framförallt detta

Försöker och försöker men det går ändå inte



Hur rätt man än försöker göra, är det ändå alltid fel
När andra gör fel spelar det ingen roll, det är acceptabelt:
-alla gör ju fel faktiskt nångång
MEN när man själv gör, så är det inte okej
Jävla skit

RSS 2.0