23 juli


(Idag på jobbet)

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, har inte så mycket att säga för den delen heller faktiskt. Jag trodde jag skulle bli en aning irriterad, men inte ens det. Så himla onödigt att slösa energi på sånt som inte ens är värt det. Eller ne.. Jag vet inte om det är så heller, jag vet inte om det är värt det eller inte. Du förvånar mig så otroligt mycket bara, den personen jag ser idag är inte en person jag trodde att du egentligen var. Den personen jag lärde känna finns inte kvar längre, vad hände med den personen? Den delen av dig kanske inte fanns på riktigt bara? Ja, vad vet jag.

Det snurrar runt allt för mycket i mitt huvud just nu och jag orkar inte längre ens fundera över allt som händer. Det finns ingen mening med det, jag är inte ledsen eller något sånt, inte alls! Det är bara det att det finns så otroligt mycket saker i huvudet som inte har något där att göra. Det har inte ens med mitt liv att göra längre, ändå ligger det kvar och gror.

Idag har jag jobbat järnet, jag slutade kl 14 och direkt därefter for jag och far iväg för att handla. Lite gnäll ska jag smälla in här också, fast ni kanske börjar bli vana. Min rygg säger stopp nu, det gör jävligt ont. Och ja, vad ska man göra? Det är bara lyfta och se glad ut. Inte kul, så inte kul. Jag ska även börja äta pencillin och jag hoppas det blir bättre det här.

Nu ska jag fortsätta titta filmen och sedan tar jag kväll, efter denna jobb vecka (som för övrigt inte är slut ännu) är jag helt slut. På söndag återstår ännu ett pass. Min lön kom in på kontot idag, fint som fan! På tisdag kommer det ytterligare mer pengar. Så himla skönt.

Du vet vad jag tycker, och jag vet vad du tycker.
Varför gör du allting så himla svårt och komplicerat?

13 juli



Min lille solstråle, min fina hund & min trygghet
Du är inte alltid den klokaste av oss alla, men du är lika värd för det
Det är svårt att tänka sig något utan dig, för du är alltid med. Oavsett

Jag kan inte sätta ord på hur mycket jag tycker om dig, skruttis.
Jag kan inte tänka mig något utan dig, älskade hund
Du är allt, kompis. Allt i min lilla värld

11 juli



Mitt älskade hjärta och bästa vän.
Du är allt, kompis.

RSS 2.0