Now or never



Har lite tid till övers, ligger i sängen bara.

Det är mycket som vill göras, men det hinns tyvärr inte med allt. Vi planerade att åka ut till öarna, men det var alldeles för dåligt väder: blåst som tusan och regn! Inget väder jag vill ha alltså, inte när jag är utomlands i alla fall. Så vi stannar här, vi bor på Mango spa and resort, en liten bit utanför Hua Hin, inte allt för långt in till stan. Ungefär 1,4mil, inte gå avstånd alltså. Men det går jättebra ändå, det finns bussar här som kör in till stan och som även hämtar upp for free. Kanon!

Vi var på ett orm- och krokodilsafari (bilder finns på min fejjan alldeles strax.) Det var så himla hemskt. Visst att ormarna var inne i lådor, men tre ormar i samma låda? Hur bra? Det var fyra olika sorters ormar, den enda jag kom ihåg är såklart kobran, tre stycken kobror var inne i samma låda = inte ok! De var nog hur drogade som hellst, tror ni verkligen på att man kan ge en kobra-orm en puss utan att man får gift insprutat i sig? Nä, precis.
Krokodilerna var också drogade, det syntes så tydligt. Och de var så synd om dom! Det fanns även elefanter där, en liten elefant var fastbunden i en stolpe så var de som en liten hydda över, han var fastbunden i främre benet så att han inte alls kunde röra på sig. Han kunde bara stå och stampa på samma ställe hela tiden.

En liten apa hade ett litet hus uppe i ett träd, i huset var han fastbunden med en kedja som gick till ett järn halsband som var runt hans hals. Stackaren kunde ju inte röra på sig, han skulle hoppa men så blev han hängande i luften för han inte kom nånstans, så han var tvungen att hålla i sig i kedjan så han inte skulle kvävas. Så hemskt var de! Inte ok!

Annars så är det stranden eller poolen som gäller, om ungefär 1,5v åker vi till Bangkok för shopping i några dagar innan planet lyfter för hemfärd. Kommer inte på något mer just nu, undrar ni något så fråga på! :)

Lite grann vad som händer i mitt liv, puss!

Vi tar en dag i taget

Hoppas ni har förståelse med att jag inte uppdaterar lika mycket som jag brukar nu när jag steker i Thailand. Och för er som undrar är jag tillbaks den 16feb i kiruna igen. Som jag sagt tidigare: jag öser järnet här, steker för fullt och det är så himla bra! Kanske att det kommit lite hemlängtan, i procentform skulle jag säga kanske 5% av 100%, då förstår ni bättre. Fyra dagar innan flyget till Arlanda går ska vi åka till Bangkok där vi tänkte shoppa och sådana saker. Nu är det mer sol, bad osv. Helt underbart att bara ta det lungt, speciellt när jag inte haft ledigt sedan i maj. Eller ledigt, men ni fattar. När man jobbar loven osv. Det är bara små dagar man får ledigt (klart pengarna är suveräna! Men man behöver ledigt ibland med..) Jaja, jag ska inte prata på för mycket, för oss är det läggdags strax, vi kom hem för en liten stund sen hit till huset. Saknar dock min fina bror och min fina hund, men snart ses vi igen!
Puss!

I'm on the top of the world right now

Tänkte ladda upp lite bilder, men det går ju så segt här. Har satt upp lite mer bilder på fejjan från när vi var på Monkybeach igår, hur roligt som hellst!

Hoppas ni har de bra i Sverige, börjar få lite ångest här borta. Snart har vi varit här halva tiden, dagarna går såå sjukt snabbt! Ikväll tänkte vi fara in på nattmarknaden igen (vi är där ofta, men de är så himla mycket grejer!!) Ni skulle bara veta hur mycket det finns, hur mycket affärer och marknader de finns.. Helt galet! Imorgon ska vi åka på något orm- och krokodilsafari tror jag de var. Blir säkert riktigt roligt. Här för någon vecka sedan hade de varit en kobra-orm här vid restaurangen, inte så himla roligt kanske. Orkar inte skriva mer nu, men jag saknar så klart er alla där hemma. Om någon vecka är jag också back in town igen! Puss påer!

Idag..

Idag gick vi på stan
Idag har jag shoooppat
Idag har jag haft ont i magen
Idag ar jag ätit en svin god macka till frulle
Idag har jag sprungit runt i ett och samma köpcenter
Idag har jag haft kul
Idag tänkte jag i huvet att jag skulle beställa Bacardi Lime, det blev en Lemon
Idag skulle jag hjälpa papsen med kundkärran, jag sprang upp för en stentrappa,
slog i tårna och foten och nu är den helt svullen, och gör jätte ont.
Idag saknar jag min hund extra mycket
Idag fick jag ont i hjärtat när jag såg de små
stackars hundarna lösa på gatan
Idag längtar jag

This is the way it's gonna be

Livet är inte alltid vad det ser ut att vara. Det överraskar en hela tiden, och det värsta är att man inte slutar förvånas

Jag lever mitt liv och jag gör det jag vill
Man kan ha hur mycket vänner som hellst
Men när allt och alla sviker, är man ändå ensam kvar

Man gör det bra i att inte lita på andra människor
Eller jag gör rätt i det, min tillit till andra är inte stor
Både ett bra och dåligt val, jag släpper sällan i människor
i mitt liv, jag väljer att inte göra det för jag vill inte bli sviken
Jag vill inte ligga ner på marken och ha gett allt hela tiden
och sedan ändå bli sviken och ha kapat mina egna ben
Då går jag hellre min egen väg och klarar mig själv
- För det vet jag att jag gör

Jag klarar mig själv nu och jag kommer göra det sen

Det är av egna erfarenheter, jag gör det inte för
att det är roligt, utan för att jag känner att livet är
så mycket mer än att lita på människor som sviker,
om och om och om igen

Smile without tears





Eftersom att jag laddar upp foton på fejjan hela tiden, så kommer jag lägga ut ytterst få bilder på bloggen. Bilderna är på Thailand -11 Är du inte vän med mig där, kan du självklart inte se mina bilder heller.

Idag är det en lugndag, en sådan dag behövde jag. Brun har jag blivit (tror jag slår dig och solariumet, Lina!) Det händer så mycket så det är bättre att ni ser bilderna istället

Såg en orm gjorde vi också idag, tänkte bara att jag skulle dra undan gardinerna så jag kunde se vad som hände på baksidan. Och där var det en ful, tigerrandig orm. Så det enda jag ser hela tiden just nu är ett ormhuvud. Haha

Saknar dock min storebror Robin och mina favoritNixon väldigt, väldigt mycket!
Det är så himla tomt utan de båda, men snaart ses vi igen!

Avsluta meningen

Denna lista hittade jag inne hos Amandaa, jag lånar den


Jag har insett att min senaste kyss -
var innan jag åkte utomlands
Jag saknar - bara mommo..
Jag pratar - väldigt gärna och väldigt ofta!
Jag skrattar - ofta åt mina egna skämt
Jag avskyr när folk - ljuger och går bakom ryggen på en. Falska människor
Min första vän hette - Robin, min älskade storebror
Min första kärlek hette - -
Kärlek är - underbart när de är bra och förjävligt när de är dåligt
Min favoritfilm är - många
När jag borstar tänderna - har jag ofta väldigt bråttom
När jag lagar mat - är det alltid underbart gott
Jag är rädd för - djupa vatten, loove och höjder, ensamhet
Jag önskade - att jag var rik
Den värsta känslan är - ångest
Den bästa känslan är - lycka och kärlek
Jag vill - sova just nu
Jag är bäst på - att lyssna, prata som fasen! och ha roligt ;)
Jag är sämst på - att säga nej, det absolut svåraste som finns
Jag kommer alltid att vara - mig själv
Det finaste som finns - kärlek
I sommar - ska jag jobba, festa, och flytta
Sist jag grät var - minns ej
Jag kan - men bara om jag vill
Min mobiltelefon är - söt
När jag vaknar på morgonen - kikar jag alltid efter vad klockan är
Innan jag somnar - kikar jag teve
Just nu tänker jag på att - soova
Bebisar är - sjukligt söta!
Mitt första barn - kommer vara så otroligt älskvärd!
Det fulaste som finns är - falska människor
Jag har aldrig - sett en giraff
Idag har jag - stekt vid poolen, varit på stranden, öst på stan osv
På gymnasiet - var inte den bästa tiden i mitt liv, men ändå har jag haft askul!
Jag vill verkligen - att mitt liv ska vara uunderbart och lyckligt!

Nära döden upplevelse



Idag hade jag två nära döden upplevelser.

Den första var när vi skulle åka ner til moster från clock tower (där stannar bilen och där hoppar man på bilen). Pappa pratar alldeles för mycket och thaigubben som kör är helt vilse i huvet. Till slut stannar han mitt i vägen (bland alla miljontals bilar som kör i 200knyck). I alla fall, pappa försöker få han att svänga in på sidan, och när de ser helt tomt ut så kör han mot kanten. Och PRECIS då kommer den en minibuss i 200km/h och är några få centimeter på att köra in i oss. Vi stod snett mot vägen, alltså med min sida mot den som kunde blivit träffad först. Och jag lovar er, jag såg döden framför mig! Bland de värsta jag varit med om! Fyfan

Idag var vi på stranden i alla fall, helt toppen! Så himla mysigt. Dock är havet såå salt så det är inte sant! Läskigt salt alltså.. Var förbi moster och dom en sväng, och sedan strosade runt på stan. Handlade mat osv. Och nu ikväll var vi och åt på resturangen som är precis här breve och bara tagit de lungt. Helt super mysigt!

Och alla inlägg jag skriver härifrån är 6h efter eran tid. Alltså nu är kl 15.09 för er, och då är min klocka 21.09 för mig! Bara så ni vet!

I'm just laughing

Detta inlägg skulle varit inne vid thai-lunchtid!

Det händer så mycket saker här hela tiden så det är svårt att hänga med!

Igår stekte vi som vanligt vid poolen, myste på och drack lite cider. Var även på massage, moster och jag fick oljemassage och mamsen fick thaimassage, blev lite fel eftersom moster också skulle ha det. Men de var skönt ändå! Blev lite chockad när hon sa att jag skulle ta av mig alla kläder bara (fick dock behålla trosorna på) haha ;b

Sedan blev de pedikyr på det, mamsen fick manikyr också, men det kör vi på en annan dag. Nattmarknaden strosade vi också runt på, åt på resturang, åkte tuc tuc osvosv. En hel del gjorde vi!

Idag har vi stekt på igen, (heeeeelt underbart, över +30 varje dag!!) och nu har vi precis ätit lunch och ska åka till stranden med moster och hennes familj! Livet är allt bra härligt! Hade kunnat stanna här hur länge som hellst!! Har inte ens lite hemlängtan!!

Går så segt att ladda upp så orkar inte nu.

Helt otroligt!

Kikar bara in och säger att Thailand är underbart ;)

Nu är vi framme



Hej hallå!

Igår kom vi fram till Arlanda vid ca 15.00 tiden och planet till Bankok skulle lyfta först kl: 23.25, så vi hade rätt mycket dötid. Men det gick rätt fort ändå och så småningom var det dags för oss att checka in i utrikeshallen. Vi checkade in redan 19.25 så även där hade vi långtids väntan. Vi drack lite cider och hade det mysigt. Sedan var de dags att stiga på planet, sjukt mycket folk och astrångt! Men det gick bra ändå, vi kom fram och vi lyckades somna större delen av resan. Det tog ungefär 9,5h att flyga hit.

Vi kom fram hit ca 20.00 till Hua Hin, ca 14.00 svensktid. Vi har hunnit vara och äta och nu sitter vi och myser på verandan. Snart blir det nog läggdags, är alldeles slut. Imorgon ska vi i alla fall till stan och handla, sola och bada osv :)

Känns faktiskt helt konstigt att vara här nu, igår var jag i Kiruna i snöstorm och idag sitter jag i sol och värme! Nu ska jag dricka upp min drink mor har gjort och sedan soova!

Och era kommentarer: Jag lovar att sola lite för er med ;)

Ha de såå bra!

It's time to make a change


(Min stjärna ville också upp på studsmattan.. hihi)

Vette sjuttsingen om jag hinner skriva så mycket imorgon, i så fall skulle det väll vara när vi är på Arlanda. Flyget från Kiruna till Arlanda går 13.25 tror jag, och sen går planet till Thailand samma dag kl 23.30 tror jag de var.

Tänkte sätta in lite ljudböcker nu på telefonen så att jag har något att lyssna på, lätt att somna till också. Ikväll har jag varit förbi hos Linaaaa en snabb, snabb sväng. Kanske lite för snabb :) kommer sakna dig. hehe

Äh, har faktiskt ingenting vettigt att säga. Känns nyss jag sa att det är flera månader kvar tills vi åker, men nu är det inte de längre. Nu är det imorgon, imorgon sitter jag på planet till Thailand där jag ska vara i nästan fem veckor. Ös järnet i Sverige medans jag är och steker på stranden ;)

Kommer förresten sakna min hund så det är sjukt, idag har han varit alldeles kramgó hela tiden. Han är så himla fin! Vill vara hos han hela tiden, min favorit ju. Åh, önskar han kunde följa med. Kommer gråta när vi ska åka ifrån han, och när vi kommer hem igen och får träffa han. Min solstråle i mitt liv!!

Vi hörs säkert imorgon gullnosar!

If I could write you a song and make you fall in love, I would already have you up under my arm



Nu är nästan allt nere i väskan, har dock lite saker kvar men det går snabbt. Jag jobbar idag så har dryga 2h på mig att göra något vettigt av min dag. Tänkte dock att jag och min älskade favorit ska ut och promenera, busa i snön åsånt där. Kommer ändock inte träffa honom på flera veckor, och en dag utan honom saknar jag honom! Haha, men det är sant. Nu ligger han här och myser med mig :) Han är så söt min fina!

Har inte så mycket på hjärtat, eller har inte haft det på ett bra tag. Menmen, vi hörs!

Just two days left

Idag står det städning på schemat. Inget vidare, men det måste ändå göras. Hellre kommer jag hem till ett städat rum och en renbäddad säng, än ett stökigt rum med smutsiga sängkläder

Har inte riktigt fått in i mitt huvud att vi åker på måndag, men det kommer nog snart. Om inte annat när vi checkar in på planet :) Nå ska gå och leka med nisse nu, han kom just in med bollen i munnen. Om jag har tur får jag en något stor bit att dra i så jag också har någon chans. Hehe

Jag och mamsen var förbi hos älskade mommo idag
Det är hennes två årsdag. Det gör himla ont i mitt hjärta,
i kropp och själ för att jag saknar henne mycket
Kan inte förstå vart tiden har tagit vägen, men om vi
inte tar vara på den så kommer vi inte ha något att
blicka tillbaks på senare. Jag saknar dig mommo,
så himla, himla mycket. Du är så underbar, en dag
kommer vi ses igen. Det är jag så himla säker på!
Jag älskar dig ♥

What doesnt kill, makes you stronger



Mitt internet slutade helt plötsligt funka när jag var inne på Mozilla Firefox, så jag prövar än en gång att använda mig av Google Chrome, ytterst tveksam på att det är bättre. Sist jag hade den gillade jag de inte. Men vem vet, kanske lär mig att älskaaa de!

Idag har vi öppnat resväskorna och börjat fylla dom. Inte helt fulla såklart, jag ska köpa skor! Skor i mängder, massvis.. längtar som en tok! Skor är så uunderbara

Annars gör jag ingenting vettigt, har gjort klart en del skolarbeten så att jag har det färdigt. Har påbörjat en del och har några kvar. Ikväll ska vi till moster en sväng och prata lite om resan åde, dom ska också med. Blev inge utgång, men jag och jossi har planerat en trip när jag kommer hem! How awessomeee!?

It doesn't matter where you are if you are a superstar



Projektet vi gjorde idag då, det blev en innebandytunering för IPklasserna. Det fick såklart en massa saker vi hade kunnat göra bättre, men det blev bra ändå och enligt utvärderingen var de relativt nöjd med dagen :) Då är det bara kvar att skriva rapporten. Imorgon ska vi börja med den så vi får så mycket som möjligt bortgjort innan jag far, då kommer vi skriva på två olika håll och det kanske vara lite jobbigt när vi har det tillsammans. De blir nog bra ändå!

Jobbet idag gick helt okej, det enda jobbiga är bara det när jag går i skolan och samtidigt jobbar. Jag ska inte gnälla, jag vet.. jag har satt mig i den situationen själv. Men jag kommer gnälla ändå! Min lön i mars kommer dock inte bli i princip någon lön alls, men vad gör det när jag får flera veckor utomlands istället. Imorgon ska även jag och lajno kolla på lite resor till sommaren. Har så himla mycket planer, hoppas verkligen något går igenom!

Kikar även lite på tatueringar ännu, har hittat några jag fastnar för.
Spänky!

What's thiis??!

Tredje gången jag är in här, what's wrong with me?!

MEN TITTAA!!




Syns inte så himla bra, jag är i alla fall jäkligt glad att jag missar dom fem första veckorna på det nya schemat, och jag är jäkligt glad att det inte är länge kvar tills vi har praktik efter att jag kommit hem igen. STUDENTEN, vaaar är duu!!?

en stjärna, alldeles för bra

Hade min redovisning imorse, gick sådär. Kunde inte göra en pp, men de gick nog bra  ändå.

Idag har vi fixat solskyddskrämer, mediciner, stödstrumpor (minskar risken för blodpropp vid längre sittningar) osv. Så en del är klart, packningen åde kommer väll så småningom. Börjar bli himla nervös eftersom det bara är sex dagar kvar och har en del att göra innan det. Ligger just nu i min alldeles för sköna säng och känner att mina ögonlock bara blir tyngre och tyngre, synd för mig att jag ska hämta min bror och favvis på en stund. Kanske råkar blunda en stund efter det

Juste jag klippte mig ju idag också, blev faktiskt riktigt nöjd!

Kom på att jag måste åka nu, hejrå

6



Jag har nog blivit bäst på att snooza nu förtiden. Förut gjorde jag aldrig det, men nu kan jag snooza hur länge som hellst. Helknasigt! Fick klart min redovisning igår plus "rapporten" eller vad man ska kalla det. Känns dock sådär med tanke på att jag inte gjort den så himla bra, men det är bättre än inget i alla fall. Imorgon har vi vårt projektarbete -genomförandet, vi får se hur det går. Vi har fortfarande en hel del saker kvar att göra, det löser sig.

Jag och min favvis har haft lite morgonmys och nu ska jag käka frulleee, jag är huuungrig!

7



Är så jävla trött, mitt huvud fungerar inte som det ska. Mina sömntimmar är helt galna. Ena natten är jag vaken och andra natten sover jag hur länge som hellst, typ så håller de på. Är jag inte knäpp, så säg

Försöker börja med mitt arbete jag ska redovisa imorgon, går dock inte så bra med tanke på att jag inte har en aning om vad jag ska göra en redovisning om. Vanligtvis brukar det vara hur lätt som hellst, men nu kommer jag inte på nå överhuvudtaget. Mor kanske förhoppingsvis vill hjälpa mig när hon kommer hem

Har lite ångest för att skolan börjar imorgon igen, om någon snäll kunde ge mig junimånad nu så jag får ta studenten, skulle jag bli skit glad!

Mys med min dogge nuu

Look at me and see what I can do

Jag tog mig igenom denna dag och jag tog mig på jobbet fast jag egentligen inte ens orkade. Vi har/hade rätt roligt, men det var ett trött gäng. Det blir nog tidig kväll ikväll, får se hur länge jag orka hålla mig vaken. Skulle vara bra om jag fick tillbaks mitt dygn som det brukar vara. Förresten, på tisdag ska jag klippa mig. Spänky!

puss

8

Inatt har jag inte sovit några timmar alls, imorse slumrade jag till någon timme i alla fall. Då kan ni gissa hur trött jag var när jag steg upp kl 10.30. Det var inte så himla mysigt, men det var de värt! Jag och Lina hängde gäng och hade kul, vid 2-tiden körde jag hem henne och fortsatte själv på lite äventyr. Eller helt ensam var jag inte :) hihi!

Dagens planer, jag har varit ute med min favvis och nu sitter jag här och väntar på bättre tider. Ska göra i ordning något att äta, min mage ropar efter mat. Titta lite hockey tror jag väll och sedan ska jag till jobbet en sväng. Imorgon måste jag göra klart min redovisning också. Blä!

Hejrå

::::::::

Fortfarande i chock, kan inte släppa det. det är som om de vore en varning för något.
Det kunde ha gått så mycket värre, så mycket värre. Fortfarande i chocktillstånd

10

Det var som om det inte var meningen att jag skulle få sova idag, min telefon har plingat och ringt hur länge som hellst inatt/imorse. Inte för att det gör så mycket, men sömn är ju bra att ha.

Jag var och gymmade lite för en stund sen, mitt knä ville inte som mig. Fick nästan släpa med det för att det skulle hinna ikapp det andra benet, inte så kul om ena benet åker av rullbandet och det andra fortsätter springa. Efter jag gymmat tog jag mig en välförtjänt (inte) solning. Det var så himla skönt, fast jag längtar efter riktig sol!

Tänkte slänga ihop lite sen lunch, i eftermiddag ska jag göra hemmagjord pizza tänkte jag. Kanske utgång, kanske kanske kanske mega kanske!

Varför var min statistik SKYHÖG igår?
Vad har jag nu gjort??

It's my words now

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skoja bara"
Lite kunskap bakom "jag vet inte"
Lite känslor bakom "jag bryr mig inte"
och lite smärta bakom "de är lugnt"

Bry dig inte om det jag sa, det var bara ord.
Ord ur min mun som inte betydde något för dig,
dom gick in genom ena örat och ut genom andra

Det gör mig inget att du inte bryr dig, en vacker
dag kommer inte jag heller göra det. Så du,
det gör ingenting. Du kan sluta här och nu.
För en vacker dag kommer jag också göra det

Det är såhär det kommer bli



Är så himla less på att tänka så mycket hela tiden, på alla funderingar och på allt som går runt i huvudet på mig. Jag orkar inte med det längre. Orkar inte med alla känslor. Jag ska försöka att låta bli, det kommer bli svårt. Men i alla fall försöka. Jag ska göra det bästa av det lilla lovet som är kvar, nästa vecka ska jag få i ordning alla uppgifter jag ska få med mig, och det jag inte hinner med nästa vecka det får jag fixa när jag kommer hem. För efter nästa vecka tänker jag bara tänka på mig själv, då ska jag lämna allt som har med Kiruna att göra, för en liten stund. Längtar så himla mycket, det ska bli så skönt att komma iväg härifrån. Det kommer bli awesome! När jag kommer hem är det inte länge kvar till studenten och sen är det bara börja fylla i ansökningar eller leta bostad någon annanstans. Jag ska göra något med mitt liv, jag bara ska det! Jag ser ett litet hopp någonstans.. Men först mina vänner, först ska jag få ordning på det här och sen ska jag njuta av en härlig resa!

Det gäller att hitta det positiva i det negativa,
det är de vi ska fokusera oss på

Nisse och lina skriver

eller jag försöker iallafall. nisse slickar bara pådatorn de token!
sitter i cassans rum med nisse då, cassi är och äter.
förstår inte hur hin orkar med sin mellanslagsknappalltså, blir sur på den direkt jag kommer hit. mongo knapp.
vi ska tydligen och kolla på hockey? so not my stil men vatusan jag har inget bättre för mig  såå. nu igger nisse och äter nåhot på golveet. usch. meeeen nu ska jag mysa mednisse, han ääääälskar mig! hejråå


Allting kommer lösas och bli bättre igen

Vi var som sagt på Nyårsrevyn nu ikväll. Den var riktigt bra, hellst början. Men efter tre timmars sittande så blev vi lite less. Den var med andra ord inte lika bra i slutet, fast ändå bra. Ska inte klaga! Roligt att något händer här, det händer kanske inte allt för ofta.

Ringde läkaren idag, en grinigjäkel som inte ville ge mig någon tid. För att inte säga något jag skulle få ångra, tackade jag för mig och lade på luren. Ibland kommer jag på mig själv att jag pratar nästan som när jag ringer på jobbet. Tackar för mig på samma sätt som jag gör på jobbet, pratar ungefär på samma sätt osv. Kanske inget som märks? Lite kul ändå..

Idag är det bara 12 dagar kvar, längtar så det är sjukt. Jag är mest flygrädd, rädd för att planet ska kapas eller för att nått ska gå fel. Förhoppningsvis gör det inte det, det är visst vanligare att krocka med bilen är att något ska hända med flygplanet. Fast vem vet, jag kanske är just den som sitter på just det flygplan som det ska hända något med. Ska nog sluta tänka, blir tokig på mig själv om jag håller på sådär. Men i alla fall, jag längtar.. längtar efter att få komma bort en stund härifrån. Jag behöver det

Om tio dagar är det din två årsdag, älskade mommo. Dagen då du tog ditt sista andetag och somnade in hos oss. Ger mig en klump i halsen, ont i magen och tårar i ögonen. Vi kommer ses en dag igen, det är jag så himla säker på. Älskar och saknar dig så det gör ont, ont så ont.. Min ängel, min vackra ängel. Du är så himla saknad, om du bara visste. Du finns i våra tankar dagligen och du finns här hos oss. I know that. Du är så himla bra. Älskar dig

You're just a product of loveliness



Jag hann bara öppna ögonen så var jag på coop. Jag tog med mig nixon så vi skulle kunna promenera efteråt. Efter jag handlat med fina lina och hennes kund (hon jobbade) så for vi ut, jag och nisse. Första stället vi åkte på gick inte, det var svinkallt tyckte han, typ -30, så vi brummade till kyrkogården och gick efter skoterspåret som finns på andra sidan vägen. Det var också way to cold for him. Han typ galopperade för att han frös så mycket om sina små tassar.. Det blev en snabbrunda, kändes som att jag plågade honom mer än att han skulle få göra sina behov. När vi kom till bilen så tänkte jag att den skulle få gå på tomgång så vi får en varm bil, men det ville inte han. Han typ flög in i bilen för han frös. Inte så kul.. Nu ligger han under min filt och myser, han är så söt!

Idag ska jag och min bästis på nyårsrevyn, hoppas den är bra!

Kom ihåg att ingen är som dig, du är egen och du är speciell.
Älska dig för att du är du, inte för att du är eller ska vara någon annan

Det gör ont i mitt hjärta

Idag mina vänner, idag skulle min älskade ängel fyllt 60år.
Grattis älskade mommo, jag saknar dig så det gör ont..

Here without you



mitt hjärta

Igår var det jag och sängen som var bra kompisar. Jag var hemma och öste på hela dagen, tog det lungt och tittade film. The town, såg jag med mina föräldrar under förkvällen. Riktigt bra alltså! Idag missade jag en hel del. Inte så himla bra, men det ska väll överlevas. Idag blir typ samma sak som igår, ska gå ut och promenera med min favorit på en liten stund. Funderar på om jag skulle orka färga håret, känns dock lite onödigt med tanke på att det ändå kommer blekas när vi åker iväg, och jag ska klippa mig snart. Får se hur jag gör!

puss pårej

I'm sitting here alone with my memories


(gammal bild)

Låter ledsamt kanske, men det är de inte. Jag sitter här och funderar på det gångna året och jag kommer faktiskt fram till något. Jag kommer fram till att jag lärde mig hur mycket saker som hellst. Och även fast det fanns många dåliga och ledsna stunder, så har jag lärt mig en hel del. Om inte allt det som hänt hände så skulle jag inte vara den jag är idag. Jag vet att en del av mina tankar inte är bra, jag vet att jag tänker en sak men jag gör en annan. En tanke kan vara att såhär får jag inte göra, det här är så himla fel = en händelse får inte hända men den händer ändå. Jag utsätter mig själv för problem, mer problem än innan. Men jag klarar inte av att stoppa mig själv. Förstår ni? Dumma tankar, och dumma mig. Men "det bara blir så"

Det är 15dagar kvar tills vi åker, alltså två veckor plus en dag. Helt uunderbart

16

Det är inte så jävla bra, det vet jag redan. Allt verkar så himla bra, men egentligen så är det inte det. Inte det minsta, det bara är så och det kommer vi inte komma undan. Allt verkar alltid vara mitt fel, men så är det inte. Jag tänker inte ta åt mig av det för jag vet att det inte stämmer. Det är ditt val, du gör som du vill. Jag tänker inte stå iväg, aldrig

Jag hoppas det här året kommer bli toppen. Gårdagen inleddes på ett jätte bra sätt och jag hade roligt hela kvällen (bortsett från småsaker), men det var en kanon kväll! Första dagen på det nya året har kanske inte börjat så jävla bra, men det blir ju bättre. Det kan bara bli bättre. Det finns så klart saker som inte är så himla roliga, men man måste ta itu med det ändå. På måndag skulle mommo fyllt 60år, hon blev inte ens 60år gammal.. Om 14dagar har mommo varit borta från jorden i två hela år. Fatta hur sjukt snabbt tiden går. Klart det är jobbigt, det kommer de alltid vara.

Det här året har varit upp och ned, precis som en berg- och dahlbana. Men oavsett vad, kommer man igenom det ändå. Det här ska ju inte bli deppigt, men lite depp blev de ändå. Nä, men det kommer bli awesome! Det är bara dryga halvåret till studenten, sen får jag göra vad fan jag vill! Leva livet gör jag redan, men jag kommer leva lite mer

RSS 2.0