Jag lever mitt liv idag, samtidigt som du lever ditt imorgon

Min mage har pajjat totalt, kanske inte så konstigt med tanke på att vi hållt på i snart ett år och varit ut minst några helger i månaden. Eller snarare varje helg nästan. Tror att jag måste ta det lungt ett tag, min mage måste få börja få ett bra liv igen, utan alkohol skulle jag tro. Snart är ju studenten och allt, efter det ska jag lägga alkoholen på hyllan ett bra tag.

Har myst på hela dagen, och för en stund sen släppte jag av Marjo så hon kan gå ut och supa sig full. Imorgon är hon bakis och mår dåligt, imorgon är jag inte bakis och mår bra ;) Heehe. Har bakat lite annanaspaj just och ska nog ut och kika läget sen. Får se hur magen och huvudet mår, hade några bulor i bakhuvet när jag vaknade imorse och var typ full ännu då. Lite galet! Sen ska jag vänta på att min fina ska hem, vilket säkert blir först mitt i natten.

♥♥♥

Det var fest i hela huuset


Snodde denna bild igen, från Becca, hoppas de gick bra gullis! ;)

Sitter för tillfället hemma hos Marjo och väntar på skjuts hem till mig. Något slitna tjejer, men vi får se vart kvällen leder oss. Kanske in i dimman igen eller så blir det en myskväll. Vart en hård kväll. Nå vi får se, hade riktgit roligt igår i alla fall. Och min gosekille var så söt och hjälpte mig när vi gick hem från krogen inatt. Idag hade jag mer ont i huvet och känner fortfarande mig fortfarande inte som människa. Det kommer väll snart. Vi for och käkade pizza i alla fall, muums! Nu ska jag avsluta. Vi kanske ses i dimman, who knows!

puss

Nu har även jag också gått och blivit sjuk, tempen visade feber nu imorse. Inte bra, inte bra. Ska ta mig en alvedon och försöka vila en stund, möjligtvis promenerar jag ner till mor om jag orkar. Har smaskat i mig lite frulle just, var och besiktade bilen imorse. Och såååklart gick den inte igenom, men det var bara ett litet fel som är lätt att fixa (sa papsen). Men ändå, typiskt!

Igår var vi på en liten roadtrip till gälko, jag och min kompis. Gud som vi svamlade och skrattade, länge sen jag skrattat så mycket alltså. Roligt hade vi, lite fattigare blev vi! Vad gjorde jag mer? Jojust, jag var förbi moster och hon skulle försöka hjälpa mig med min balklänning, great. Efter det for jag till mitt hjärtegull!

Nu ska jag släppa ut doggen på ballisen, ses i dimman ikväll!

Jag såg en ängel en gång

min älskade ängel
jag saknar dig så himla mycket
önskar du var med oss här nere på jorden
underbara mommo, som jag älskar dig
älskar när jag får träffa dig i drömmen eller
när jag vaknar på natten av att du står vid min sida

Vänder håll och byter väg

Försöker inse att allt alltid är för bra för att vara sant

Har precis gjort mig klart, ska börja åka mot praktik nr2 om en liten, liten stund. Det kommer säkert vara skitkul och det kommer nog gå jätte bra.. Men jag vill tillbaks till skolan nu. Orkar inte ha praktik längre, det handlar om 4,5v. Har varit tvungen att tacka nej till jätte mycket jobb pga praktiken, och det är hur mycket förlorade pengar som hellst. Nå, vädret är med oss idag i alla fall. Det här blir säkert skit bra!

Ett léende blir alla glad av

Jag och min käre vän har varit ute på äventyr idag. Min bil blev fin och ren, vi skulle ju köpa coca-cola kom jag på nu. Det glömde vi juuu helt bort! Nå, vi har varit förbi kyrkogården och vi har även träffat på ett gäng renar. Lyssnar tusen låtar och haft riktigt roligt :)

Nu ska jag smaska i mig blåbärspaj med vaniljsås, gottii! Sen ska jag till min fina filur.

Everytime we touch


gaaammal bild.

Skönt dag! Jag och empoo var och promenerade en kortis och sedan slog vi oss ner utanför thaien, såå himla härligt väder. Där satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord i nästan tre timmar, innan vi begav oss igen. Myspys!

Nu har jag precis fört över massa låtar till bilen, ska alldeles strax fara och tanka min pärla och ikväll blir de massa myys!


2011.04.24

Nu är jag hemma igen, efter fyra dagar ute i buschen! Inte riktigt, men nästan. Skönt har det då varit. Igår på eftermiddagen kom vi till stan igen, och sen var det utgång som gällde! Riktigt, riktigt roligt. Och massvis med summerfeelings! Det här blir riktigt braaaa, tjal lala la. Dock var ferrum ingen höjdare igår, fullt med 40+:are osv. Men ändå!

Kom hem till mig för en stund sen, har varit ute på prommis med nisse! Riktigt skönt väder, ska möta upp empoo snart så sa vi gå och äta lite luunch!

Juste, fick se min klänning igår också. Ååh vad den är fin, i'm in love! puss!

En dag utan dig är ingenting för mig

Funderar så mitt huvud håller på att sprängas. Har tusen saker att göra, vet bara inte vart jag ska börja. Men, som mamsen sa: om inget kan göras nu, är det ingen idé att fundera på det just nu. Alltså tänker jag försöka släppa det tills åtminstone på måndag.

Väntar på ett samtal från min söte vän, när jag kommer hem igen ska vi ha en helmyskväll! Det har jag bestäämt. Nästa helg är det valborg, och vi har redan en massa planer som kommer bli tooppen. Hoppas det blir jätte bra väder, annars är vi ett toppen gäng som gör kanon kvällar ändå ;)

Vad roligt att vissa har så lite till liv att man måste lägga sig i alla andras.

två år, tre månader och sex dagar
- dagarna går så himla snabbt, jag vet att du har det så himla bra min ängel.
men saknaden blir inte mindre för det och du kommer inte tillbaks till oss på jorden
mer för det heller. jag saknar dig, jag älskar dig. hjärtemommo ♥



Take a step

Tänkte slänga in en bild på påskriset som ska till min ängel nu, men det får jag fixa sen. Igår tänkte vi fixa till det hos mommsi, men jorden var så frusen och mamsen slog sönder våran kniv så det blev inget. Haha, ska åka och fixa det nu i samma veva som jag ska köra min lillebror, även hon ska ha det påskfint. Älskade mommo ♥ Sedan ska jag till lassa också, det var då på tideen. Ska göra mig i ordning nu, så jag hinner spela lite the sims innan det är dags att åka. Sååå kul ju!

När man vet att man gjort fel


Lulekalaset -08

2011.04.17

Börjar må bättre nu, hade inte ätit på dryga 40h tills jag fick i mig en halv rostmacka. Helt galet, men jag är på bättringsväg. Hittils har jag hunnit fräscha upp mig lite, kände mig helt sunkig imorse när jag vaknade. Ligger och tittar lite film med mor och far i soffan, och försöker bli frisk igen.

Och coca-cola, vad äckligt gott det hade varit med det just nu!!

Nya erfarenheter och nya möjligeter

Jag har länge velat åka till USA som au-pair.

Jag tycker det verkar skit roligt! Man får uppleva så himla mycket och man får så mycket nya erfarenheter. Man får bo hos en helt okänd familj och i ett helt främmande land, knyta nya kontakter och få otroligt många möjligheter. Spännande, eller hur!! Men.. det finns ju såklart ett men också. Som tex. att vara borta från alla nära & kära i ett helt år, klart dom finns kvar när man kommer tillbaks igen, men ändå. Jag är utan min kära hund i ett helt år, han finns kvar när jag kommer hem och för mig är han inte bara en hund, han är en så stor del av mig. Vi har en Thailandsresa bokad redan, och den vill jag absolut vara med på.. bara några få anledningar att inte åka. Men ändå finns det en stor del av mig som vill! Åh, sååå svårt!

Heaven is a place nearby, so I won't be so far away



Funderat väldigt mycket på mommo de senaste dagarna, det gör jag i och för sig alltid. Men just de senaste dagarna har hon hängt med liite extra i mina tankar Det känns som att det var nyligen, det är de i och för sig också, men det är två år och tre månader som passerat idag. Denna tid var fruktansvärt jobbig förra året också, och kommer vara jobbig nästa år och året efter det. Det finns en saknad som inte går att beskriva i ord, hur mycket jag än skulle försöka skulle det inte gå att hitta rätt ord eller tillräckligt med ord. Det skaver och det gör ont så fruktansvärt. Älskad och saknad

(Jill Johnson -Kärleken är)

En ängel flög förbi,
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende,
på vår jord
Som en sol som värmer oss
Som ett himmelskt stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets skeende,
med en tro
Att kärleken är

-

(Lene Marlin -A place nearby)

I entered the room
Sat by your bed all through the night
I watched your daily fight
I hardly knew
The pain was almost more than I could bear

And still I hear
Your last words to me

Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I will ask you not to cry
I'll always be by your side

You just faded away
You spread your wings, you had flown
Away to something unknown
Wish I could bring you back
You're always on my mind
About to tear myself apart
You have your special place in my heart, always


And even when I go to sleep
I still can hear your voice
And those words, I never will forget


Älskade ängel, så jag saknar dig!

Leva Livet - kom så ska vi leva!


Sötisapa i thailand!

Min soffa där nere är full av min lillebror och hans kompisar, fick en liiite chock när jag kom hem och blev med andra ord uppskickad. Jag har just vart och handlat lite nödvändigt och tidigare ikväll var jag ute med en söt kompis på äventyr, vilka tokigheter vi kommer på alltså! ;]

Blä, gillar inte att jag är så trött på kvällarna hela tiden.. är helt slut. Nu ska jag dricka upp mitt te sen kila över till en söt filur!

puss

För idag är en kanondag!

För idag har jag hämtat min studentmössa!!

Vet ni hur underbart det kändes och känns!? Jag vågade knappt öppna kartongen med mössan i, eller röra i den eller ta på den. ÅH, det är så jävla härligt det här! Det är inte ens två månader kvar till studenten, såå taggad så jag finner inga ord!! :] Idag är en jäkligt bra dag!



Det är mörkt nu, vi sluter våra ögon och börjar om igen. Vaknar upp till en verklighet som är bättre än drömmen


Från i fredags, snodde bilden från Becca, hoppas de är okej ;)

Ligger just nu i min lilla soffa (mommos soffa ♥) och väntar på att bb ska börja, så segt tiden går. Längtar tills jag får krypa ner under täcket, så mysigt. Lyssnar på några gamla godingar (takida ofcourse ♥) och tänker tillbaka på hur saker brukade vara. Allt har börjat komma upp igen, det är lite jobbigt. Inte så jag påverkas faktiskt, men det känns lite ändå. Saknar det som var, inte hur det var. Det kommer aldrig bli som det var så det spelar inte så stor roll, men det skadar inte att sakna lite ändå

Jag och min kompis planer på att åka och göra Lule under valborg! Skoj elleeer va.

Tänkte ta mig tid till att avboka min tatueringstid och försöka få en annan tid till ett annat place. Det blir nog så mycket bättre, i think so! Ska göra mig i ordning och kila över till en söting.

puss

2011.04.10

Alla människor är olika, så är det ju. Det de handlar om är att tänka efter innan, inte efteråt

Jag har haft en himla bra dag idag! Har haft så jäkla roligt och har skrattat hur mycket som hellst, haha så busig dag :) Imorgon är det åter till NKn och praktiken. Längtar så fruktansvärt mycket till lovet, ska bli så himla skönt :)
Människor är så himla olika, så stor skillnad. Hur olika alla tänker och hur olika alla gör. Hur vissa människor kan klara av att ljuga så mycket och dra ihop berättelser som inte stämmer. Hur överdrivet allt bli och hur mycket uppmärksamhet man vill ha åt sig. Alla gör såklart sina egna val, men om man själv sitter och förklarar hur irriterad man blir på hur de och de beter sig och hur mycket skit den och den pratar.. så är man precis likadan själv. Jag förstår inte hur det går ihop. Eller hur man först är med en person och pratar skit om någon, så går man till den man pratat skit om och pratar skit till den om den man var innan med. Förstår ni? Helt jävla galet..

It's alright now when you are here

Blev utgång igår trotts att jag inte skulle, eller jag skulle först. Men när kvällen närmade sig orkade jag helt enkelt inte.. Fast ändrade mig i sista seekund. Det vart en skitkul kväll, hade hur roligt som hellst med superbra människor! Helt galeen kväll men så värd!

Idag mår man som man förtjänar, såklart. Har sovit bort nästan hela förmiddagen. Kl 8.00 imorse var jag ute med mamsen och promenerade med hundarna, har vart ner i källaren och har fått bort lite saker därifrån också. Idag ska vi äta lite thaikyckling och resten av dagen ska jag inte göra nånting vettigt alls. Eller jo, min kompis skulle komma på besök en sväng, juste! Nu ska jag lyssna lite takida och dricka cola! Heheh

Saknar dig, mommo
så himla mycket..
önskar så att du var här
min fina ängel ♥

There is no way back home, waiting for the day it will come your way




(Takida- Die Alone)

Moving closer let go
Getting weaker and still you don't know
Why tomorrow comes alone
And now it's gone

I can see it now you are leaving today

Are we seeking life are we feeding from pain?
I can hear you cry are you feeling the same?


Swallow the pride

Glöm inte bort allt jag sa, jag menade varenda ord



Mitt allt i världen
Matte älskar dig!

Öppna inte munnen om du inte har något vettigt att säga

..kanske inte, men okej.

Visst att man ändrar åsikt om något, det gör alla
Men dubbelmoraler, det måste vara bland de värsta som finns

2011.04.04


Helt sinnes hur mycket jag saknar Thailand..
Bara 287 dagar kvar..


Första dagen på praktiken idag, gick faktiskt riktigt bra! Självklart känner jag fortfarande att jag hade velat vara i skolan de sista månaderna innan vi går ut, men men. Dom är riktigt söta där vart jag är och man blir så glad av de! Dagen gick riktigt fort och det känns ändå bra att vara där två veckor. (snart lov, yeep!)

Idag då, efter jag slutade åkte jag och hälsade på mor på jobbet. Skulle köra henne på ärende och sedan åkte jag och hämtade upp mina små söta bröder och sedan vidare till lassa. Där tog jag blodprover igen, inte så kul. Och efter de åkte jag och mor iväg för att handla. Gav mig på en tacopaj idag och det var skit gott! Namnam.. måste vara bland de godaste som finns alltså :) hihi.

Nu ska jag göra mig i ordning åde, sen ska jag iväg till en fin filur.
puss

All I need is to make you breath



Just sitter jag och myser i min ursköna fotölj, har kommit hem rätt precis och nu väntar jag på att min bror ska ringa så jag kan åka och hämta honom från krogen. Lär nog få vara uppe ett bra tag till, vad gör man inte! :)

Lyssnar underbara Takida och minns tillbaka. Det kommer upp så himla mycket minnen, det som är så himla skönt är att det bara är bra saker, önskar ibland att man kunde spola tillbak tiden för att få göra om saker rätt och för att det var så himla underbart. Men hade det inte varit för de så hade det inte varit som de är idag, och det är inget dåligt. Men ändå, ni förstår. Bara längta tillbaks lite grann och minnas det som var bra och önska lite att man var där igen

Jag vill känna din kropp emot min, höra pulsen slå.. din mun tätt emot min

Nu har någon lurat i mig en massa tokigheter igen, sitter och tittar på massvis med balklänningar. Precis när jag besämt mig att inte gå balen, kommer det upp igen. Lina sitter och skickar över massa klänningar som hon vill att jag ska ha, haha bakelseklänningar! Tror icke balen är något för mig alltså, är alldeles för ocool för sånt.

Idag har jag lekt med min fina lilla kusin som jag träffar alldeles för sällan nu för tiden, de håller på att flytta så jag var och hälsade på ett tag. Roligt roligt! Har inget på hjärtat idag så jag ska fortsätta titta på fina klänningar och drömma mig bort

Du är den absolut finaste ängeln i himlen, mommo!

RSS 2.0