Måndag

Ja, jag har en jävla ångest
Skyller inte på någon annan
Det är mitt eget fel

Jag älskar dig, C ♥

Lördag



För.. igår var det mösspåtagning och det
var så jävla roligt och underbart så jag kan
inte beskriva det! Vi började dagen så fort
vi slog upp ögonen och kl 9 var alla igång!
Dagen fortsatte upp mot skolan en sväng och
sen järnvägsparken. Blev dock ingen musik
eftersom någon tog sönder basen. MEN, det
gjorde inte oss något utan vi for vidare och
hade SKIT KUL! Dagen avsolutades vid midnatt
med världens finaste kille!


ps, alla gör misstag och alla gör fel ibland, jag vet att jag också
både gjort det och gör det. Det som är så himla bra att jag har lärt
mig något utav det här. Det som kanske också är både bra och
dåligt är att jag lärde mig den hårda vägen.

Torsdag

Min stackars klänning, oj vad jag är missnöjd med den. Vad ska jag nu ha på mig imorgon? Åh, den var inte ens nästan så fin som på bilden! Ledsen i ögat blev jag..

Imorgon, mina vänner, imorgon är det mösspåtagning och fyfasen vad jag är glad! Livet som student är så jävla kul! Vill aldriiiig att de ska taaa slut! Hoppas solen kikar fram åtminstone liiiite grann så kanske det blir snäppet bättre ;)

jag vet, tråkigt med bilder. men har inte hunnit lägga in bilder från telefonen ännu

Onsdag

Hejhelloj!

Jag har prov imorgon, kom just på att jag inte sagt till min lärare att jag ska göra det. Då en annan lärare ska vakta mig, blir kanske inget prov. Hoppas det blir ett prov. Sen har jag ett referat kvar att skriva. Eftersom jag har all tid i världen imorgon så tänkte jag ta och göra det då. 

Har inhandlat lite bra-att-ha-saker idag. Jag hämtade även ut min studentklänning, kan tänkas att den är en aning förkort, så jag hoppas det är lite kyligt ute då så kan jag ha ett par kortare leggings under. Perfect! Mitt löshår har kommit idag, och det ser ut att vara i samma färg som mitt eget hår. Ska kika närmare på det sen så det är i precis samma färg. Ska åka och köpa lite annat som ska sitta i mitt hår och även förbi lindex, satan det hade jag glömt. Måste ta tag i lite saker nu så jag är klar tills jag ska hämta mor, och hinna förbi apoteket innan det stänger kl 17.

Blev thaien tidigare idag med min älskling, och ikväll planeras det att gå på lanka och dricka en cider eller två (det är faktiskt studenttid!!). Nu måste jag röra på mig så något blir gjort!

puss

Onsdag

Det som en gång var, kommer aldrig igen
Försöker blicka framåt men jag vänder mig
bara bakåt

ps: ogillar gud väldigt mycket just nu, då dom lovat regn på fredag.
men gud, vi kommer ha sinnessjukt roligt ändå! HA

Tisdag

När inget spelar någon roll,
man blir sviken gång på gång

Måndag

Baby I still need you, but if you stay I'll leave you.
Cause I gotta get away. And if I ever see you my
heart is gonna bleed. But I'm leaving either way

Måndag

Sov några få timmar imorse, innan jag och min bäste vän for ut på en lång prommis, så skönt väder! Efter det har jag gjort lite ärenden, och nu har jag precis varit och handlat. Det är snart dags att plugga, wiiie! Eller inte, men det är sista provet för min del så jag hoppas jag får godkänt. Annars vore det inte sååå kul!

Helgen har jag redan sammanfattat, fredagen var nog den roligaste kvällen nånsin känns de som! Det går förhoppningsvis i repris nu på fredag, då det är mösspåtagningen!! Skööjj.. Min klänning måste dock komma innan dess, annars blir jag liiiite ledsen. Blir toppeeen!

Och juste, vill att tiden ska gå liiite snabbare så det blir onsdag liiite fortare. Då får jag ju min lön, vilket jag absolut inte tackar nej till.

Det sägs att hoppet är det sista som överger, jag börjar ge upp även det.
Jag slutar sakta, men säkert att bry mig

I'm having nightmares all the time, for reasons I couldn't find

Since now I'm gonna make it alone
Don't cry I wanna be on my own

Man förstår inte vad man har, försn man
förlorat det. Så är livet

All I need

And you're not coming back
I got a reason to cry
And you're not coming back
I got a reason to cry

I try to accept that you're gone

Söndag

Det blev utgång igår, vilket jag ångrar. Jag hade så klart kunnat stanna hemma i stället. Men är man envis så är man. Jag och emmso började i alla fall hemma hos mig och sen for vi vidare till Rasmus kompis där de var lite roliga människor. Hade det inte varit för att det är studenttid, hade jag lagt alkoholen på hyllan för all evighet..

Nu ska jag sätta mig på ballisen en stund, har längtat efter solen och här sitter jag inne och ruttnar. Det funkar ju inte!

Lördag

Har bara några få bilder från gårdagen, men kanske slänger in nån av dom sen.

Det var hur som hellst en så jävla rolig kväll! Roligaste och bästa kvällen på riktigt, riktigt länge. Arran gjorde sitt och det var skit kul! Alla gör och säger lite för mycket på fyllan, så är det ju. Men men, sånt händer!

Idag blir det nog en myskväll, film osv. Är så himla sliten från igår så orkar nog inte med utgång, men man ska aldrig säga aldrig.

En dag visar jag också att jag inte bryr mig..

Partheeey!



Om det är sant att jorden går under i morgon,
så gör det inget att vi kör ALL IN idag!!

För det ska vi, och det kommer vara så
jävla roligt!

Vet ni varför?!

JO, FÖR VI SKA TA STUDENTEN!!

Still I'm standing


bild tagen från www.google.se

Jag gillar verkligen att vara ensam, det är så himla skönt. Men samtidigt är jag så himla rädd för att vara det. De är inte sådär som det var förut längre, då kunde jag läsa en bok en hel kväll/natt bara för att. Jag kunde ligga i fotöljen och lyssna bra musik bara för att. Älskade verkligen att vara ensam, kunna slappna av och vara för sig själv. Släppa alla måste-tankar, känna efter vad man känner osv. Jag promenerade själv med musik i öronen bara för att. Helt underbart!

Men nu, så äckligt vad jag är rädd för att vara ensam. Jag kan knappt gå hem på kvällarna för jag är så djävulskt rädd att det ska hända mig något, hela tiden tänker jag att "NU, NU händer det...". Vill inte gå famåt, vill inte stå still. Men fattar ni, vilka sjuka tankar man har. Vad lever vi i egentligen?! Blir så arg på mig själv för att jag tänker som jag gör när jag är ute, samtidigt som jag inte kan låta bli.
Till något annat.. Hade massor med knasiga samtal idag på jobbet, och det hade även mina kollegor också. Sjiiiikt.. roligt ;] Imorgon tänkte jag köra min aktivitet på förskolan om det går för sig, hoppas det. För vill verkligen få klart det nu, måste dessutom förbi skolan och låna boken jag ska läsa (som jag hoppas att dom har där!!) Annars så, jag tänkte sova hemma inatt, i min egeeeen säng. Men tydligen blir det inte så, seeya!

18 maj -2011

Jag börjar med att säga att det är den 18maj idag, den 18 är som ni vet ett speciellt datum fortfarande.

Kom just ut ur duschen, är på jakt efter hårfönen.. Den är spårlöst försvunnen. Eftersom ingen annan än jag och mamsen använder den, är det lite mystiskt hur den kan försvinna från sin plats. Ska strax återuppta mitt sökande.

Helt sjukt hur skönt det är att vara hemma ändå, varje gång jag kommer hit känns de som att jag varit borta hur länge som hellst. Fast jag egentligen inte har det.

Längtar till fredag, då ska vi ut i dimman för hela helgen. Jag och mitt gäng!

Dags att fortsätta sökandet, annars blir mitt hår aldrig torrt.

ps: om ni inte visste de redan, jag längtar till thai!

Le åt världen när den ler åt dig



Myser med världens finaste kille! Visst är han söt

I'll start a fire and then I'll let it burn



Önskar jag fanns där och kunde göra något åt det
Det är som en smitning, men vad ska man göra
Sitta i smeten eller försöka ta sig ur den
Jag har ett val, önskar du också hade ett
Jag är ledsen för dig, med dig


Vänd och gå runt igen

Ingen bra dag idag, men har försökt göra det bästa av den ändå

Har försökt hitta en annan klänning till mösspåtagningen, har hittat en som jag gillar nu. Dock ganska svårt att beställa, lättare att pröva i affären. Men får hoppas att den blir bra. Letar även skor till balen, då mor kom på att jag har ju faktiskt ett par skor som hade varit fina till min klänning. Tror dock de är för höga, får se hur det blir med de. Blir brabra

Du är med mig i tankarna hela tiden, mommo
Jag älskar dig, saknar dig så himla mycket
min finaste ängel,
min finaste ängel...

Nothing is for real, and you know it



The sun is shining now, but still I'm feeling cold
I had a demon in my head, I don't know what I've said
I'm so sorry for the stories that I've told

Nothing is for real, and you know it..

Is what you're living for worth dying for?



Jag funderar alldeles för mycket, way to much
-
Gick bra att jobba idag, jag hade min härliga kollega där med så det gick toppen. Hann hem en sväng efteråt och sedan for jag ut på lite små missions med två söta tjejor. Vid 22-tiden for vi ut och sedan har vi varit ute hela natten. Har varit ute en sväng nyss igen, är inte alls trött så ska kika lite bb-avsnitt tänkte jag. Nångång måste jag ju bli tröött, vill inte sova bort hela dagen imorgon juu!

Vad mer? Det händer inte mycket alls i mitt liv, just nu är det praktik och jobb. Dryga veckan kvar av praktiken, sen är den också slut. Studenten och allt som hör till är också i full gång! På fredag är det dags för uppladdningsfesten och det kanske är då som man verkligen känner att det är på riktigt! ;]

Känner en konstig känsla som jag inte kan förklara


Inte som någon annan

Övergav min fina nyss, han sov som en stock ochj ag hade absolut ingenting att göra. Nu är jag hemma, ska äta lite lunch åde och sedan är det dags för jobb. Igår/inatt gled vi bil, jag emmsi och empo. Skoj, skoj vi har alltid skoj! Söta tjejor! Tänkte att eftersom jag ändå ska på jobbet sen så ska jag passa på att kika på lite utlandsresor då. Är så sugen på att åka nu. Hade varit kul att testa på att flytta utomlands i något år, bara pröva på sådär! Något roligt måste jag göra med mitt liv juu
-
Solen skiner idag med, älskar detta väder!! Idag står det grillning på schemat, mums!
-

Barfota utan strumpor och skor ska jag vandra med dig



Nu har jag beställt min studentklänning! Hoppas den är lika fin i verkligheten som den var på bilden, eller finare. Spännande. Jag och mor, eller mest mor, håller på med studentkorten ännu. Tänkte att vi ska få klart de så det är färdigt de med.

Jag hade jätte ont i kroppen idag, och har ännu, kände mig hängig osv så jag tog tempen. Och febran hade jag. Juste, när moster var utomlands för länge sen så köpte hon en parfym till mig som bara kändes så mig! Den luktade så otroligt gott, och såklart tog den slut. När jag skulle köpa den i affären gick den på närmare 1000:-, så jag kikade i Thai om den fanns där, och det gjorde den. Det finns tre olika i samlingen och jag mindes såklart inte vilken utav de, som de var. Och nu när jag hittade den gamla parfymflaskan såg jag att det var heeeelt fel parfym! Och jag köpte ju flera stycken av den i Thai. Så typiskt, blev lite ledsen faktiskt.. Vill så gärna ha den, den är nog värt sitt pris så det är bara ta sig till affären och köpa den.

Vet att jag säger det flera gånger om hela tiden, men jag saknar Thailand sååå mycket! Längtar så otroligt mycket tills det är dags för avgång igen. Vill dit så gärna! Har ni inte varit dit, så åk. Finns så himla mycket att se och det är sån upplevelse. Ta mig dit igeeen nu och påengång!

Nu ska jag baka bröd, stekpannebröd. Så sjukt goda!! Sen ska jag vara med min prins ♥

2011.05.12

Vilken äcklig huvudvärk jag har haft idag. Blä! Det enda jag har i mitt huvud just nu är student. Har hittat en studentklänning och en klänning till mösspåtagningen. Har inte riktigt bestämt mig, så får se.

Idag ropar RT på mig igen, dags att göra sina ryck där med. SKOJ! Hoppas jag får förlängt där sen så jag har något jobb, annars är jag jobblös från 1juli.. Livet är roligt, hehe

Seeya

Another day

Nu går det framåt, idag var vi och fick hjälp med min klänning om hur vi ska lyckas sy in den osv. Så imorgon ska moster börja hjälpa mig med det. Hon är så snäll så ♥ Tänkte kika på lite smycken nu åde. Vet att jag är sent ute, men det är inte länge sen vi bestämde oss för att gå balen heller, så jag får helt enkelt skylla på det.
-
Har just kommit hem i alla fall, ska kika lite missade avsnitt av bb sen ska jag krypa ner under täcket.
-
♥♥♥

Laughing with your broken eyes



Jag älskar dig mer än livet, mitt hjärta


En dag som en annan

Idag har jag och Lina haft möte med kamratstödjarna, väldigt bra. Men blir lite irriterad när vi haft möte en gång tidigare och går igenom och ska uppnå samma sak som vi gjorde då som idag. När vi berättar det vi gått igenom på förra mötet och samma vuxna människor sitter med idag och var med då, men inte hade en aning om vad som sades på det mötet.
-
Men men, idag ska jag på rt igen och göra mitt. Var väldigt länge sen jag var där, men då har jag ju fått jobb på annat ställe också. Både bra och dåligt. Imorgon jobbar jag endast 8-12, kort och skön dag med andra ord. Nä, nu måste jag bege mig. Måste hinna förbi skolan och hämta mina pluggrejer innan jobbet.

If I could write you a song and make you fall in love, I would already have you up under my arm



Kan man bara helt plötsligt radera en människa ur sitt liv?

Jag har lite små ångest för att jag inte är i Thailand just nu, jag är helt såld. Hade kunnat åka dit och vara där i ett halvår. Önskar så mycket att jag var där just nu. Eller spola fram tiden till den januari, då bär det av igen! :]

Det börjar närma sig uppladdningsfesten, mösspåtagning, bal och student dessutom. Hur kul!? Lite nervöst bara. Sen ut i det riktiga livet, ska jag känna mig vuxen? Det vill jag inte, jag är ju mamsen och papsens lilla flicka ;]

Nu ska jag mysa med min fina igen, imorgon är jag hemma igeeen




Sweet smile

Hela dagen igår höll jag på med studentkorten, dom blev dock inte klara och jag snodde med min dator. Lite tokigt gjort då mor inte heller kan göra klart de¨då. Lite chibba käkas och snart ska vi basta, sköj! Jag jobbade även idag, gick ruskigt segt för vi hade bara nio ungar, och det snöade ute och de andra tyckte att vi inte skulle gå ut då eftersom det är så blött. Då tycker ju jag att man ska först ska kika efter vad barna har med sig för kläder så man kanske kan gå ut ändå. Men icke de, så vi blev inomhus hela dagen.

Livet är lite bra ändå!

 ♥

Livet är en dags på rosor, oj jag glömde visst taggarna



Lätt då, sitter och letar student+mösspåtagningklänning, inte det lättaste ska jag säga er. Har än så länge inte hittat något jag fastnat för, plus att jag har en hel del kvar till balen att fixa också. Det kommer nog bli skit skoj ändå! Men hade varit kul om det fanns kanske nå kläder man kan ha på sig..

Ska äta lite mat snart, hungrig i magen. Jag är felbokad på mitt jobb imorgon också, sjukt kul! Fan vad jag älskar att vara vikarie... eller inte! Less jag är, less less. Därför ska jag sluta skriva nuuu, min dag var bra tills nu. Hejrå!

Whenever

Att kunna bestämma sig för vad man vill
Det är inte så himla lätt som det tros vara

Tänkte att jag ska försöka hinna med det som jag ligger
efter med idag. Jag är en sån som skjuter fram allt till sista sekund

Vill åka till USA, vill åka dit nu.

2011.05.03

Hemma är jag, dock bara på lunch. Har haft en jätte bra dag! Försöker få tag i min tandläkare nu, imorgon är det dags för luleå igen. Kul det skaaa bli!

Solen skiner och man blir sååå himla glad! Ska pussas lite med min dogge och slänga i mig något innan det är dags att jobba igen! (vet ni förresten hur bebissjuk man blir när man är bland småbarn!? heeelt otroligt!!)

Har ingenting att skriva i min kära blogg, helt tomt i huvet..

RSS 2.0