Festivaldags!

En glad tjej var jag på jobbet igår, då min älskling överraskade mig med att komma igår istället! :) åh, mys! Idag är det festivaldags, hoppas på en riktigt rolig helg! Alla festivaler förra sommarejag fick veta att min fina sn blev såå lyckade så hoppas denna också blir på topp! Idag tänkte vi bara ta någon cider och sedan träffa lite folk och surra i tältet, blir nog skoj med mina ladies!

Solen steker och jag bränns, ska sätta mig ute på ballisen en stund och steka.

Jag är sååå kär och lycklig!

Another way to go


Feb -09


Våren -09


Feb -10


-08


Nov -08


Aug -08


Lulekalaset -09


dec -09


Festival -07


Maj -07

Sitter just nu ute på ballisen och solar lite, har släppt ut nisse på baksidan och mamsen håller på att dammsuga bilen. Har slängt i färg i håret för en stund sen, så nu är jag mörkhårig igen, har ändå varit mörkhårig ganska mycket. Funderar på att slänga i lite slingor, men får se hur det blir. Ska förbi telia idag igen, igår sa hon som jobbade där att hon inte kunde hjälpa mig på något sätt, så jag ringde deras kundtjänst som sa att det är klart dom kan hjälpa mig. Så hoppas tanten inte jobbar där idag igen.

Idag är det jobb på schemat, skoj! Sen kanske jag får med min söta kollega på en onsdagscider. Vi får se! Imorgon börjar festivalen i alla fall och imorgon kommer även min fina hem. Mysigt!

Nu ska jag göra mig i ordning och sen pussa lite på min hund

puss

Livet i rusningstrafiken



Känner att livet är på topp just nu! Allting rullar på och jag har bestämt mig för att det ska fortsätta i denna ordning. Älskar tanken av livet, och det håller på att ske en förändring. Den förändringen sker just nu. Jag vill inte vara den som ser tillbaka på mitt liv och inser att inget av det jag drömde om gick i uppfyllelse. Har som sagt mina drömmar, en av dom är att åka till usa ett år. Det ska hända, det bara är så. Jag vet att jag kommer bli sååå besviken på mig själv om jag inte tar mig iväg, jag vet att jag bestämde mig i vintras för att jag skulle dra så fort skolan tog slut. Ändå är jag den som sitter här och tänker vad fan jag egentligen håller på med.. Jag vill inte vara den som ser tillbaka och inser att jag slösat alla mina pengar på att festa bort varenda helg hela min ungdom. Jag vill inte att det ska vara så, jag vill få ut mer av livet än inse att jag inte minns något av det jag gör på mina helger.

Jag är så jävla nöjd just nu, jag har så underbara vänner och min familj är toppen! Det enda som hade varit ett plus är om jag inte var så jävla feg och bara kunde ta mig härifrån. JAPP!

Hoppas du ser mig från himlen, mommo.
Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig

En dag som ingen annan

Igår vart det en svänkis till lule-pite. Innan bilkörandet hade jag hunnit sova typ 3h, så gissa om jag var trött när jag körde hem med. Nå, det var skit fint väder -strålande sol och +25! Sköönt..
-
Nu är jag hemma igen i alla fall och alldeles strax ska jag kila ut med min älskade favvis doggis och sen ska jag och fika med två söta kompixar!
-
Snart festival juu, skoj!

Cry, just cry like a girl

Jag är så förbenat trött så jag knappt orkar hålla mina ögon öppna.
Bara så alla vet, så trött är jag!

Söndag

Nu är jag hemma igen, skönt! Dock saknar jag min älskling redan, skönt att det är en kort vecka igen. Tiden går lite fortare då :) I fredags var vi i vittangi och drack gòdricka och hade kul! Resten av helgen har bestått av mys med världens finaste! Just nu ligger jag i sängen, fick det precis att funka att blogga från min bebis! Ska kika klart filmen, sen är dr sova dags. Klockan ringer 04.30 imorgon.. Puss

Fredag

Trodde jag skulle hinna med allt i god tid igår, men ända sen jag slog upp ögonen stressade jag. 17.40 kom vi iväg från stan och då hade jag precis knappt hunnit bli färdig. Helt galet! Men det blev bra ändå. Igår var de mys och lite film.

Nå ska hoppa i duschen strax och börja göra mig i ordning lite. Vi får väll se vad för spännande som händer idag :)

Ha en bra midsommar!
Puss


Så en på miljonen eller två tre i timmen, begravd på min hårddisk eller vissnad i minnet, minnet



Jag lovar, jag har inte glömt.
Tänker på det var eviga dag.


Tisdag

Har hållt på med bloggen ett tag nu, och nu ger jag upp.
Orkar inte göra mer just nu, så får fortsätta en annan dag.

Idag är det jobbdags, väntar på att mor ska komma hem
och laga mat och sen köra mig till jobbet.

Puss

I'll do everything for you



Regnet öser ner och jag har just slagit upp ögonen.
Ska ut på en promenad med min solstråle snart.
Med han som är en av de som får mina dagar på
topp och som är en av de bästa i mitt liv. Ingen
har nog missat vem det kan vara.

Efter det ska jag äta frulle, mums! Är så hungrig
att jag vill äta det nu. Men prommis i regnet först.
Älskade regn!

Drömmer så sjuka drömma nu för tiden, igår natt
drömde jag att min fina skulle flytta in i ett hus med
sin kompis. Jag drömde att jag hade en hel konversation
med mamma på telefonen för jag inte hade pratat
nå med henne den dagen. Idag drömde jag att jag skulle
gifta mig med först med min gamla-gamla klasskompis
Johan och sen ångrade jag mig och ville gifta mig med
Mattias men då kom jag på att jag var ju redan i ett
förhållande så då ångrade jag mig igen och ville gifta
mig med Christian. Det knasiga är att jag nog inte ens vill
gifta mig. Knäppt, sjuka drömmar..

Saknar dig så, mommo. Var eviga dag sänder
jag massvis med tankar till dig. Du är i min
tankebana även fast jag inte alltid märker det.
Älskar och saknar dig som ingen nånsin kommer
förstå. Du är bäst, bäst, bäst! My angel

Varmare tider













Helt sjukt otroligt vad jag saknar Thailand, hade jag
fått en biljett i min hand idag hade jag stuckigt direkt!
Så sant, så sant. Älskar det landet, yes i do!

It's all about the day, this day



FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FAN VAD VI ÄR BRA!
Lite ledsen för att den tiden är över, studenten var så sjukt rolig!!


Kom hem idag, imorgon är det åter dags för jobb igen.
Har haft en jätte mysig helg med världens bästa
Åker nog dit igen på torsdag, vi får se vad som händer.
En dag i sänder, har jag för mig. Bloggen? Eller?
Har inte så mycket på hjärtat, är trött fast jag inte
borde vara det. Hoppas det händer något roligt
hyss imorgon, gillar hyss!

Nu ska jag slå på en bra film, sen ska jag drömma sött.

I'm in love

Torsdag

Ja jag sitter här och funderar på hur jävla gott det hade vart med en coca-cola! Det hade smakat perfekt just nu.. FAN vad det hade varit gott, ååh! Men får vänta till imorgon, orkar inte fara och köpa en nu.
-
Min armband var klart, gick skit snabbt! Tryck här för att komma till hennes blogg, hon som gjort det. Nr 13 är det armbandet som är mitt! Har lånat en bok av moster som jag inte riktigt hunnit läsa ut, och nu började jag om på den. Den är såå bra, du får den snart moster. Lovar! Sen blir det bädden, ska upp tidigt och har mycket att göra imorgon innan jag far! Åh, äntligen får jag träffa min fina!! Som jag längtat och längtar, så mysigt :) Är så galet kär!
-
Har tappat bort det mesta behövande jag har! Nämligen min medicinväska, har allt i den väskan och nu är den borta! Behöver den verkligen.. typ som idag. Dagar som dessa är inte pollen något att leka med.
-
pussis

Torsdag

Somnade först imorse och vaknade nu just typ precis. Är så trött så kan inte beskriva i ord, lite lätt jobbigt att vara trött och inte kunna sova på samma gång. Men det gåår! Ska alldeles upp och fika frulle och sen ska jag ut på roliga äventyr, jappjo det ska jag! Känner att det är sol ute, ännu en till underbar dag! Älskar dennaaa känsla, jao! Puss
-
Önskar jag inte längtade såhär mycket, jao
men det gör jag! japp

Jag är lite schär

En sån där sprudlande lycklig känsla far igenom min kropp idag, oj så det känns underbart! Glad och lycklig kan man vara, men det här är bättre än så. Älskar när denna käsla kommer! Har haft ruskigt svårt att sova hela veckan, och att mitt hjärta jobbar på ett helt annat ställe gör inte saken bättre. Sängen är alldeles för stor för att jag ska sova i den ensam. Men snart så, snart får jag träffa han Imorgon står det jobb på schemat och på fredag är jag ledig. Fick i studentpresent världens finaste tennarmband av moster, åh längtar så tills jag får det. Fick bestämma helt själv hur det skulle se ut. Åh det är så fint, så fint!
-
Nu ska jag glida ner under täcket, är så himla trött när jag inte sovit nånting. Hoppas på lite sömn nu i alla fall, ska försöka tänka på en rolig händelse medans jag blundar så kanske jag somnar ;) godnatt
-
Och ja, jag lever och idag mår jag bra.
-
Måste säga att jag har världens finaste bröder!

Onsdag

Snart är det tatueringsdag
-
Lite svårt att få ihop det jag vill göra, riktigt svårt
Men tror och hoppas jag hinner få klart det tills det är dags
Snyggt!
-
Gick bra att jobba idag, bara imorgon kvar och på fredag
far jag till min älskling! Myspys, äntligen
-
Nu ska jag göra annat roligt
-
Puss

Allting kommer lösas och bli bättre igen

Det kan man tro, tro gör man i kyrkan
-
Gick okej att jobba idag med, det måste ju gå okej. Eller hur? Med rätt inställning går såklart allting, men just nu vet jag inte riktigt åt vilket håll min inställning är påväg att skena. Men det är på god väg! Himlans god väg. Kikar utlandsresor, helt okej. Inte okej. En sista minuten hade suttit som smäck! En sån kikar jag efter, och direkt vi hittar en så ska vi fan sitta på planet dit. Så är det bara. Varför ska jag sitta och ruttna när jag kan leva livet? JUSTE! Jag ska leva livet, efter thailand ska jag fan ta mig till USA, så är det bara. Vart jag än är i mitt liv ska jag vara påväg till USA. Fan vad jag ska leva mitt liv, ska se så mycket att ögonen inte orkar titta nå mer. Vill se allt och mycket mer. Så det ska jag fasiken göra, jävlar i helvete vad jag ska ha roligt! JAAAO!
-
Hoppas jag känner samma sak imorgon, dagen efter det och efter det och efter det OSV!! För nu är jag på G, jag ska leva och inte sitta och ruttna och fundera på vad jag hade kunnat göra. Måste lyckas genomföra det också, och det ska jag fan göra!! JAAA!!
-
Saknar dig, mommo.
Så mycket att jag inte kan förklara i ord
Min älskade ängel i himlen
Du är den finaste av de alla
Älskar dig så mycket
-
Dags att du börjar visa något och inte prata så mycket
Annars vet du vart jag tar vägen
Säg inget du inte menar
Du minskar i värde då

Då var det tisdag igen



Trots att jag inte sovit på nästan två dygn så börjar jag känna mig som mig själv igen. Var och jobbade igår, då det gick sådär eftersom min röst var helt borta. Men idag är den tillbaks, liksom jag med. Härligt! Lite ont i kroppen och sliten bara, kanske inte konstigt.

Solen skiner idag, jobb står på schemat och jag ska snart hoppa i duschen. För en gångs skull känns det bra det här. Ska inte prata allt för mycket, utan ska göra något vettigt istället.

Älskade hjärta



Du är lycka för mig, du får mitt hjärta att slå dubbla slag.
Utan dig är jag inte hel. Ljuset i mitt liv, gubben
Älskar dig så mycket ♥

Måndag

Försöker reparera skador jag gjort
Försöker göra det bästa jag kan utifrån dagen
Varje dag får mig att inse att det är en ny dag
En ny dag jag måste ta tillvara på
-
Önskar att denna helg kunde fås ogjord
Allt utom studenten
Men så blir de inte
Denna helg är en utav de värsta jag varit med om

Tyck inte synd om mig
De är som de är

Söndag

Nu sker förändringen

Söndag

Död åt denna dag. Åt alla dagar. Hopplöst

Tack alla som hjälpte mig igår, hade inte
klarat mig annars. Och min fina Christian
som fanns där. Och Lisa min fina vän. Ni
är helt underbara. Och min mamma som
fanns med mig. Och alla andra.

Tack så mycket, kan inte tacka er nog.
Världens finaste vänner, pojkvän och familj!

Adjö

Student -11

JOOO, FÖR JUSTE... IMORGON TAR JAG STUDENTEN!!


Onsdag



Börjar faktiskt bli lite nervis. Om endast två dagar är det jag och mitt gäng som åker på flaket, det är vi som tar studenten och det är vi som får sjunga "för vi har tagit studeeeeenten!". Det är nästan helt sinnes, kan inte fatta att det är redan. Vill inte att det ska vara redan. Vill stanna upp här vart vi är just nu och leva kvar här, vill inte att det ska ta slut. Lite ångest.. Det kommer bli så jävla roligt! Men sen då? Sen är det ju slut..

Drömde inatt om studenten, och om en massa andra sjuka saker. Tiden går förjävla snabbt, rusar bara iväg.. Tänkte ta en stödis, pollen har börjat kika fram och man är inte så pigg, snuvig och massa annat. Mina pollentabletter hjälper förresten inte, mamsen?

Imorgon är jag tillbaks i stan igen, då blir det grillning och skoj, kika min lillebrors avslutning och det roligaste av allt!!: göra klart lastbileeen!!

puss

Tisdag

Jag älskar regnet, det är såå underbart med regn. Man blir så himla lugn och det är så mysigt! Därför tar jag på mig mina turkosa gummistövlar idag, längtat efter att få använda dom. Har gjort en del ärenden idag och ska börja göra mig i ordning strax för ska till skolan och fixa de sista som ska göras tills vi får börja pynta våran laaastbil! Fan vad det här är kul, att ta studenten! Vill aldrig att det skaaa taa slut!
-
Nu måste jag börja göra mig i ordning för att hinna med något. Måste förbi stadshuset också kom jag på, great! Idag får jag träffa min fina,äntligen!

Tisdag

Säg ingenting du inte menar
Sanningen kommer fram i slutändan ändå
Precis som med allt annat
Den enda som förlorar på det, är du
Den enda som sjunker i värde, är du

Så säg inget du inte menar, det är så onödigt

Jag är känslosam just nu
Inte mycket tankar
Inte mycket funderingar
Men mycket känslor
Idag är ändå en skit bra dag!
Den har varit toppen bra,
hoppas resten av veckan blir
lika bra! Det tror jag helt säkert
på! Det blir som man tänker

Jag älskar dig, mommo
Du är världsbäst
Finaste ängeln i himlen

Måndag

Gör mitt bästa, mer kan jag inte göra

Söndag

Helt äckligt sjukt vad jag längtar till fredag!
Känner på mig att det kommer bli så jävla roligt.
Kan inte förstå att det redan gått tre år på hjampis
Att jag gått klart skolan, det är så jävla sjukt och
konstigt och jaaa... underbart!!

Nu ska jag slå på Åsa-nisse. Han är så bäst! Han
kan faktiskt lysa upp en hel värld ;) Rolig man de
där!

Att försöka se sig in i en annan människa är omöjligt.
Du vet aldrig vad den personen varit med om, så innan
du yttrar dig om något så ta reda på vad den egentliga
orsaken till allting är. Vill du inte speculera i det så ska
du välja att inte speculera i något överhuvudtaget.

Du är lycka för mig, puss

Söndag

Nu har jag haft besökt här, bjöd på lite gotti och fick lite present.
Vill väldigt gärna slänga in bilder från telefonen, men min dator
mår inte så värst bra. Hade behövt formatera om den, faktiskt.
Har skickat in ännu fler jobbansökningar och spanat på ännu
fler lägenheter. Varför går det inte medförs nuu? Det måste göra
det, jag vill såå gärna ha en lägenhet och ett jobb (till). Hade
vart perfekt!!

What else to tell, har inte så mycket på hjärtat just.

Jag är kär, så kär i min fina!

You wish

Inatt drömde jag det värsta jag kunde drömma, usch vad äckligt sant jag trodde att de var när jag slog upp ögonen. Hatar såna drömmar (ja, jag hatar!!) äckligt..
-
Moget, moget

Fredag

But if you never try
you'll never know.
But if you never try
you'll never know

Ett år kvar till 20
Känns helt okej

I'll miss you much

I'm a big big girl
In a big big world
It's not a big big thing if you leave me

Nu ska jag titta lite film.
Denna dag har inte erbjudit så rackarns mycket. Vi såg en bra film innan vi somnade och vaknade först vid lunch. Har blivit en hejjare på att sova, såhär har jag inte sovit förut alltså. Lite senare for jag hem och packade och här sitter jag i hans lilla by. Imorgon fyller jag ju som sagt år, ser inte ut att vara hemma då. Kommer nog på söndag eller måndag så min fina släkt får komma och fira mig då istället. Min fina mamma har bakat bullar och gjort tårta men det kommer jag och äter upp lite senare ;) om jag inte får nå infall och åker hem redan imorgon d.v.s.

Nu ska jag titta lite film.

Saknar dig, mommo.
Min älskade ängel
Min förebild
Mitt hjärta

Du gör mig så lycklig



Äntligen är det också gjort. Denna bild tog jag från
kiruna.cc Emma Eriksson har tagit bilden, ruskigt roligt var de
och jag ångrar det helt klart inte! Spänky

8.00 imorse var festen slut och kl 10.00 hade jag
frissatid, typ jobbigt. Jag tog mig upp fast jag egentligen
inte orkade. Så nu sitter jag med en lugg och känner
mig som typ en 10åring, men det blev helt okej.

På fredag blir jag ett år äldre, lika värdelös ålder
som att fylla 17. Nå, men det är ett år närmare 20
i alla fall ;) hehe.

Nu ska jag klä på mig lite, har varit och duschat
bort gårdagen så man är lite fräschare. Sen ska jag
iväg till min fina favorit. Puss!

ps, tack alla för igår, heeelt toppen!

pps, cancer är en hemskt sjuktdom. det önskar man
inte ens sin värsta fiende

RSS 2.0