Jag försöker så mycket, men allting blir bara fel ändå. Förlåt, jag försöker verkligen så gott det går



Tjenatjena bloggen och alla ni som läser!

Här är det kväll och jag, lillebror och min mor har just kommit tillbaks till huset vi bor i. Vi var en sväng på stan och vad gjorde vi där? Jo, vi fixade våra naglar. Riktigt tjusigt, de målar för hand och ja.. Jag ska lägga in lite bilder vid ett annat tillfälle så ska ni få se! Helt otroligt. Jag färgade även lite ögonbryn osv. Nu ska vi snart äta middag, namnam!

Idag har vi hängt i poolen, brände mig rejält igår i ansiktet.. Inte så himla roligt. Men det känns bättre idag i alla fall! Sex dagar kvar tills vi åker och gör Bangkok. Dagarna går så jävla fort! Imorgon ska vi nog till Apberget och kika aporna. Hade dock velat åka dit upp med fyrhjulingarna, men får se vad dom andra tycker om den idén. Annars då..

Tycker så jäkla synd om hundarna och katterna som lever här. Häromdagen låg det en död kissemiss i ett hörn, och hundarna lider så det är sjukt. Jag finner inga ord för det som jag får se här, mitt hjärta går nästan i bitar för dom lider så himla, himla mycket.. Jag vill inte se, men ändå tittar jag. Nu förstår jag hur det är i en annan del av världen.

Även människorna på gatan som tigger pengar, så hemskt! För någon vecka sedan så såg jag en tiggare, en äldre kvinna.. Hon hade endast hår på sidorna, inget i mitten. Hon såg så tragisk ut så jag kan inte förklara. Det går inte att förklara för att ni ska kunna förstå hur det är. Det måste upplevas, man måste se det med egna ögon.

Saknar er, mina troll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0