Now or never



Har lite tid till övers, ligger i sängen bara.

Det är mycket som vill göras, men det hinns tyvärr inte med allt. Vi planerade att åka ut till öarna, men det var alldeles för dåligt väder: blåst som tusan och regn! Inget väder jag vill ha alltså, inte när jag är utomlands i alla fall. Så vi stannar här, vi bor på Mango spa and resort, en liten bit utanför Hua Hin, inte allt för långt in till stan. Ungefär 1,4mil, inte gå avstånd alltså. Men det går jättebra ändå, det finns bussar här som kör in till stan och som även hämtar upp for free. Kanon!

Vi var på ett orm- och krokodilsafari (bilder finns på min fejjan alldeles strax.) Det var så himla hemskt. Visst att ormarna var inne i lådor, men tre ormar i samma låda? Hur bra? Det var fyra olika sorters ormar, den enda jag kom ihåg är såklart kobran, tre stycken kobror var inne i samma låda = inte ok! De var nog hur drogade som hellst, tror ni verkligen på att man kan ge en kobra-orm en puss utan att man får gift insprutat i sig? Nä, precis.
Krokodilerna var också drogade, det syntes så tydligt. Och de var så synd om dom! Det fanns även elefanter där, en liten elefant var fastbunden i en stolpe så var de som en liten hydda över, han var fastbunden i främre benet så att han inte alls kunde röra på sig. Han kunde bara stå och stampa på samma ställe hela tiden.

En liten apa hade ett litet hus uppe i ett träd, i huset var han fastbunden med en kedja som gick till ett järn halsband som var runt hans hals. Stackaren kunde ju inte röra på sig, han skulle hoppa men så blev han hängande i luften för han inte kom nånstans, så han var tvungen att hålla i sig i kedjan så han inte skulle kvävas. Så hemskt var de! Inte ok!

Annars så är det stranden eller poolen som gäller, om ungefär 1,5v åker vi till Bangkok för shopping i några dagar innan planet lyfter för hemfärd. Kommer inte på något mer just nu, undrar ni något så fråga på! :)

Lite grann vad som händer i mitt liv, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0